Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Anunțul făcut de fiica lui Cornel Galeș! Ce se va întâmpla cu trupul impresarului

Trupul neînsuflețit a lui Cornel Galeș va ajunge marți în România, după ce fosta lui iubită a primit împuternicire ca să se poată ocupa de procedura de repatriere.

Cornel Galeș

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea subită a lui Cornel Galeș, care a avut loc din cauza unui accident produs lângă Valencia, apropiații au încercat să-i contacteze membrii familiei, pentru ca fostul impresar să poată fi adus în România și îngropat lângă Ileana Ciuculete, acolo unde își dorea.

Citește și: VIDEO/ Blestemul care i-a urmărit pe Cornel Galeș și pe soția lui! Cine se lupta pentru averea acestora

Claudia, fiica lui Galeș, care nu a vrut să mai audă de el după ce a divorțat de mama sa, a fost prima persoană căutată pentru a-și da împuternicirea privind repatrierea tatălui său. Viviana, fosta iubită a lui Galeș, s-a chinuit din răsputeri să dea de ea prin telefon, iar acum, că a găsit-o, se pare că a convins-o să-și ierte în sfârșit tatăl și s-o ajute să-l aducă în România, susțin surse CIAO.RO.

Astfel, cu ajutorul Claudiei, Viviana a reușit să scoată certificatul de deces a lui Galeș, urmând ca marți sicriul să fie adus cu un avion.

Sursă: bzi.ro