Antena Căutare

Ce semnificație ar avea tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi studenți în 2 Mai. Legătura cu fapta comisă

Tânărul de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri la intrarea în localitatea 2 Mai, după ce a urcat drogat la volan, ducea un stil de viață extravagant, care a uimit pe toată lumea. Iată ce semnificație ar avea tatuajul sub formă de fulger de pe obrazul său!

Ce semnificație ar avea tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi studenți în 2 Mai. Legătura cu fapta comisă
Ce semnificație ar avea tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi studenți în 2 Mai. Legătura cu fapta comisă | Captură Facebook/Observator

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din localitatea 2 Mai, ducea o viață excentrică, în care substanțele interzise erau la ordinea zilei.

Din cauza gravității faptei sale, dar și al imaginilor compromițătoare cu el, tânărul de 19 ani a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă. Iată cât de multă legătură are tatuajul pe care îl are pe chip cu viața pe care o ducea înainte de tragedie!

Citește și: Sebi, tânărul ucis în accidentul produs de Vlad Pascu, avea o camera GoPro care înregistra în momentul impactului. Ce se aude

Ce ar semnifica fulgerul de pe chipul lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai

Potrivit unui site dedicat pasionaților de tatuaje, fulgerul este considerat un simbol al puterii, întrucât are capacitatea de a ucide o persoană instantaneu. Acest element simbolizează viteza, energia și imprevizibilul, căci fulgerul acționează atunci când te aștepți mai puțin.

Însă, pe cât de popular este printre iubitorii de tatuaje, pe atât de multe semnificații poate avea fulgerul. Iată câteva dintre cele mai comune conotații:

  • Fulgerul indica o persoană care spune sau face multe lucruri neplăcute, dar care se pocăiește rapid de faptele sale. Acești oameni sunt extrem de dificili, mai ales că se lasă pradă instinctului și pot face multe fapte necugetate.
  • Fulgerul este asociat cu furia, o conotație care datează din vremurile când acest fenomen al naturii era considerat o manifestare a mâniei zeilor. În antichitate, fulgerul era era asociat cu imaginea lui Zeus, din a cărei mâini au fost lansate razele de fulger, potrivit click.ro.
  • O persoană care alege un astfel de tatuaj este predispusă la comandă, el caută să profite de putere și să devină primul.
  • Fulgerul se poate referi și la un stil de viață extravagant și deocheat, care îi poate înspăimânta pe cei din jur.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, băiatul care a ucis doi tineri, filmat în timp ce gonea pe șosea „Las-o ușor! Pascule, mă omori!” | VIDEO

Cum se afișa Vlad Pascu pe internet, înainte de tragedie. Cu pungi de pastile și cuțite, tânărul și-a amenințat un amic

În cursul dimineții de 19 august 2023, Vlad Matei Pascu în vârstă de 19 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a intrat într-un grup de opt persoane. Doi tineri de 20 și 21 de ani au decedat pe loc și alți trei au fost transportați de urgență la Spitalul din Mangalia, prezentând diverse traumatisme.

Șoferul a fugit de la locul accidentului și se pare că rezultatele inițiale de la drugtest au arătat că acesta consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Între timp, pe internet au început să apară numeroase imagini compromițătoare cu tânărul Vlad Pascu. Acesta a fost filmat cu drogurile în mână, în ipostaze greu de privit, „lăudându-se” cu stilul de viață pe care îl duce.

Într-o altă filmare, acesta apare distrându-se în timp ce consumă băuturi alcoolice într-un club, alături de prietenii săi sau având în mâini cuțite.

Tânărul s-a filmat chiar și când își amenință un prieten cu cuțitul, iar acesta se pune în genunchi ca să îi ceară iertare. Filmarea a ajuns virală pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(P) Istoria și beneficiile serviciilor de amanet: De la tradiție la utilitatea modernă... Cine e tânăra cu care Vlad Pascu se filma când luau substanțe ilegale. Ar avea legătură cu un celebru arbitru care a mur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x