Antena Căutare

Cei patru copii de la Timișoara au murit cu zile! Vecinii, revoltați: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool!”

Moartea celor patru frați de la Timișoara a stârnit revoltă în rândul vecinilor, care au făcut acuzații grave la adresa părinților. Mai exact, unii dintre ei consideră că micuții ar fi trăit dacă părinții lor i-ar fi îngrijit cum trebuie. 

Cei patru copii de la Timișoara au murit cu zile! Vecinii, revoltați: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool!”
Cei patru copii de la Timișoara au murit cu zile! Vecinii, revoltați: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool!”

Conform infotimisoara.ro, autoritățile din oraș aveau în evidență familia care și-a pierdut patru copii în urma unui incendiu grav, însă nu au făcut nimic.

Deși Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a primit anul trecut mai multe reclamații privind situația copiilor care erau neglijați de către părinți, autoritățile au stabilit, de fiecare dată, în urmă controalelor făcute la locuința familiei că respectivii copii erau îngrijiți bine și că nu se impunea preluarea lor în sistemul de protecție specială. Fiecare anchetă se termina perfect convenabil atât pentru funcționarii nerabdători să se întoarcă la birourile lor, cât și pentru părinții care, după aceea, își continuau obiceiurile de neglijare a minorilor.

De la ce a pornit incendiul în care au pierit patru copii. Anunțul de ultimă oră făcut de pompierii din Timișoara

Familia care și-a pierdut patru copii a trăit opt ani într-un alt cartier, iar vecinii de acolo au făcut mai multe reclamații la Protecția Copilului Timiș, întrucât minorii nu erau îngrijiți corespunzător.

”Cât au locuit aici în Freidorf, copiii erau mai tot timpul singuri, murdari și neîngrijiți. Am făcut reclamații, dar familia era anunțată înainte de control și atunci părinții stăteau acasă, făceau puțină curățenie și totul era în regulă când venea asistența. După aceea copiii erau iar neglijați și lăsați de capul lor. Dacă Protecția Copilului și-ar fi dat interesul cum trebuie, poate acum acei copii ar fi trăit. Eu plâng în continuu de azi-noapte, nu vreau să se mai întâmple o asemenea tragedie”, a declarat o vecină, potrivit sursie citate.

Mai mult de atât, unii dintre vecini afirmă că mama copiilor ar fi căzut în patima jocurilor de noroc, ea fiind mai tot timpul în sălile de joc, în timp ce tatăl biologic era violent și mare iubitor de alcool.

Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

Copiii, de 4 luni, de 1 an, 3 ani și 6 ani, au fost gășiți carbonizati de către pompierii veniți să stingă focul. Aceștia au fost lăsați singuri acasă, în grijă fratelui mai mare, de 14 ani, singurul care a reușit sa se salveze și care este acum în spital intoxicat cu fum.

„O știre ce doare!” Bărbat din Brăila, suspectat că a mâncat o specie rară. Ce a făcut cu resturile animalului protejat ... Interpretarea schiței este uluitoare! Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu: A numit desenul „prima”!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x