Ce spun vecinii lui Dincă despre complicele "Fănică", cel care a violat-o pe Luiza Melencu: "Îi dădeai o țuică, îți muncea o săptămână"

Ștefan Risipiceanu este noul nume cheie din cazul Caracal, bărbatul care i-ar fi complice lui Gheorghe Dincă. Deși probele nu arată implicarea acestuia în uciderea fetelor, în casa ororilor anchetatorii au găsit urme de salivă care aparțin inculpatului. "Fănică", așa cum îl știu vecinii, ar fi violat-o și el pe Luiza Melencu, chiar în ziua în care Dincă a răpit-o.

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal

Captură video

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul Caracal. Vecinii lui Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, sunt greu de convins că Ştefan Risipiceanu, bărbatul reţinut miercuri, 27 noiembrie 2019, ar fi putut să-I fie acestuia complice.

Citește și:

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

Ştefan Risipiceanu, cunoscut drept „Fanica“ printre vecinii lui Gheorghe Dincă, este un bărbat căzut de multă vreme în patima băuturii. A fost reţinut miercuri, 27 noiembrie, şi este acuzat c-a violat-o pe Luiza Melencu, una dintre fetele răpite şi ucise de Gheorghe Dincă. Nimeni nu-l crede, însă, în stare de viol şi mai ales nimeni nu crede că Gheorghe Dincă s-ar fi pus într-un asemenea pericol. Mai mult, spune unul dintre vecinii lui Dincă, suspectul se folosea de mai mulţi dintre cei care au calitatea de martor în dosar, însă nu lega cu ei prietenii, scrie Adevarul.

„Noi de „Fanica“ îl ştim (n.r. - pe complice). Nu cred, vă spun sincer. Nu-l cred în stare p-ăla, ăla e omul care dacă-i dai o ţuică îl munceşti o săptămână. El la Dincă-n curte stătea pentru un pahar de ţuică. Adică, la câtă tevatură s-a făcut pe cazul ăsta, cât a fost Dincă de deştept să învârtă atâţia zeci de anchetatori şi de procurori, eu vă spun sigur că nu se complica Dincă cu «Fanica». Asta e părerea mea. N-are nicio… Nici măcar la viol nu putea fi complice, n-aş crede“, a declarat vecinul, potrivit sursei citate.

Bărbatul de 46 ani reţinut miercuri, 27 noiembrie 2019, trăieşte din mila primăriei şi din mâncarea pe care i-o mai dă familia unei surori căsătorite în vecinătatea lui Gheorghe Dincă.

„Are casă, mai are un frate, nu mai au părinţi, nu mai au nimic. Are o soră măritată de la Dincă aproximativ 7-8 case mai departe, pe partea cu spălătoria, şi el zilnic era acolo, la alde cumnatu-so. Nişte beţivani! (…) El lua mâncare de la cantina socială, n-are posibilitate, şi se ducea la ăştia. Practic, îi ţinea bătrâna şi pe el şi un alt băiat de-al ei, nu soţul sorei ăstuia. Fratele lui e liniştit, e la treaba lui, e căsătorit, are doi copii, munceşte, e angajat. Dar stau în aceeaşi casă, pe strada Mircea Vodă. Dar sunt separaţi. Ăla e cu treaba lui, ăsta e cu… De dimineaţa până seara, îi pica mucu’ toată ziua aici, că era de mâncare“, a mai spus vecinul.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri