Antena Căutare

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Un medic legist german, care a analizat cadavrele a peste o sută de oameni infectați cu noul coronavirus, a făcut o serie de dezvăluiri șocante.

Klaus Puschel este șeful catedrei de Medicină Legală de la Centrul Medical al Universității din Hamburg. Medicul legist a făcut autopsii pe cadavrele victimelor infectate cu noul coronavirus.

„Aceasta e opinia mea. Consider că situația este extrem de exagerată mai ales când vine vorba despre posibilitatea acestui virus de a fi un virus ucigaș.

Totodată mi se pare total nerezonabil ca un președinte să le spună oamenilor că ne aflăm în război sau când un cancelar federal compară situația actuală cu cel de-al Doilea Război Mondial.

Aici avem un virus pe care îl cunoaștem în principiu, dar fiind clasat că o pandemie ne provoacă anumite reacții deosebite. Așa că dumneavoastră și cu mine nu trebuie să avem o frică deosebită deoarece există multe alte pericole în viața de zi cu zi și care ne afectează mult mai mult.

Citește și:

Italienii ne plătesc să mergem în vacanţă la ei! Bilete de avion la jumătate de preț și nopți de cazare gratuite, pentru această destinație superbă

Am făcut autopsii pentru peste 100 de persoane decedate pentru această regiune. Au avut complicații și afecțiuni grave, erau cu vârste între 50 și 100 de ani. Erau oameni care nu mai aveau oricum o stare de sănătate ideală. Trebuie să precizez că fiecare dintre ei a avut cel puțin una, dar în general mai multe boli, probleme cardiovasculare, infarct”, a declarat Puschel.

Restricțiile, extinse în Germania

Guvernul federal are în vedere menţinerea restricţiilor şi după 4 mai, dată la care Germania ar fi trebuit să relaxeze măsurile de protecţie faţă de coronavirus.

Citește și:

Mersul în vacanță va fi „inclus în lista motivelor întemeiate” pentru ieșirea din localități. Premierul Ludovic Orban dă dezlegare la concedii, după 15 mai

Potrivit cancelarului general Helge Braun, „restricţiile privind contactele interumane vor fi prelungite cu siguranţă”.

Discuţii mai ample, despre etapele de redeschidere a ţării, vor avea loc într-o şedinţă extraordinară, pe 6 mai. „Pachetul esenţial” ar trebui prelungit până pe 10 mai, a spus Braun.

Sursa: Antena 3

Medicamentul-minune anticoronavirus este deja testat în România! Alexandru Rafila, informații în exclusivitate, la Obser... Coronavirusul reorganizează birourile. Ce reguli va trebui să respectăm în momentul în care ne întoarcem la serviciu. Ex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x