Antena Căutare

Italienii ne plătesc să mergem în vacanţă la ei! Bilete de avion la jumătate de preț și nopți de cazare gratuite, pentru această destinație superbă

În anul pandemiei, italienii vor să ne plătească să ne facem vacanţa la ei. Sicilia propune oferte de nerefuzat pentru a salva turismul!

Italienii ne plătesc să mergem în vacanţă la ei! Bilete de avion la jumătate de preț și nopți de cazare gratuite, pentru această destinație superbă Galerie
Italienii ne plătesc să mergem în vacanţă la ei! Bilete de avion la jumătate de preț și nopți de cazare gratuite, pentru această destinație superbă

Italia pune la bătaie 400.000 de vouchere pentru cei care doresc să petreacă cel puţin trei nopţi în Sicilia, în intervalul iulie-octombrie.

Turiştii ar urma să primească o a patra noapte gratuită şi bilete de avion la jumătate de preţ. În plus, vor beneficia şi de intrări gratuite sau reduse la muzee şi alte atracţii turistice.

Din 10 martie, când şi-a închis porţile, Sicilia a pierdut aproximativ un milard de euro din turism. Iar 50 de milioane de euro îi costă acum pe italieni şi această ofertă.

Citește și:

Uită de vaccin! Un spray nazal poate împiedica noul coronavirus să ajungă în plămâni. Scoțienii îl vor urgent pe piață

Până în acest moment însă nu este clar când se vor ridica restricţiile de călătorie.

Italienii vor reveni la stadiul doi de izolare după 4 mai, urmând să fie redeschise parcurile şi grădinile publice. Restaurantele vor putea să servească mâncare la pachet, iar afacerile bazate pe producţie şi construcţii îşi vor putea relua activitatea.

Citește și:

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani

Măştile medicale şi distanţarea socială vor rămâne obligatorii.

Muzeele, galeriile de artă, bibliotecile şi magazinele italiene vor putea să se deschidă după 18 mai. Barurile, restaurantele şi frizeriile ar urma să scape de restricţii abia după 1 iunie. Şcolile italiene rămân în continuare închise până în septembrie.

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să f... Interviu-eveniment cu Yuval Noah Harari, autorul „Sapiens”: „Marele avantaj al oamenilor asupra virusurilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x