Antena Căutare

Ce sumă impresionantă a plătitit o femeie de 80 de ani ca să devină fotomodel. Bătrâna a fost păcălită de „agenția de modeling”

O bătână de 80 de ani din București a căzut victima unor înșelători. Femeia a plătiti o sumă impresionantă de bani, timp de doi ani, pentru a defila pe marile podiumuri din Dubai și Paris. Iată cum a ajuns să fie păcălită de o „agenție de modeling”.

o-bătrână-cu-baston
O bătână de 80 de ani din București a căzut victima unor înșelători. | Shutterstock

Totul a început în vara anului 2019, când bătrâna de 80 de ani a fost oprită de câțiva tineri pe stradă care i-au promis că o vor ajuta să se lanseze în industria modeling-ului pentru o anumită sumă de bani. De asemenea, femeia s-a lăsat rapid convinsă de complimentele făcute de cei care au abordat-o și au acceptat imediat oferta lor.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a fost păcălită să-și dea acordul pentru interviul Prințului Harry. Despre ce a crezut că va fi vorba

Bătrâna a fost invitată de tineri într-un studio foto care se afla în apropiere, iar mirajul celebrității i-a acaparat toată atenția. Deși nu i-au cerut bani încă din prima clipă, aceasta a reușit să plătească o sumă uriașă de bani, fără a defila pe podiumurile din Dubai și Paris.

Câți bani a plătiti femeia de 80 de ani pentru a ajunge model

După ce femeia le-a dezvăluit tinerilor de la „agenția de modeling” că deține 40 de mii de euro în urma unei exproprieri în Constanța, totul la schimbat complet. Aceasta a ajuns să plătească mai aproape 170.000 de lei în doi ani. Acest gen de înșelătorii se tot practică în ziua de astăzi.

Hai să vezi ce a făcut femeia după ce a aflat că a fost păcălită AICI pe observatornews.ro.

Citește și: Cum a descoperit o femeie că iubitul ei o înșeală, după ce a găsit mai multe produse de igienă destinate femeilor în baia lui

(P) Care sunt beneficiile unui curs PCM pentru angajați și companii... Până când ar putea fi prelungită perioda de utilizare a certificatului digital privind Covid-19. Propunerea Comisiei Eur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x