Antena Căutare

Ce trebuie să știi despre Parcul Crăciunului din Timișoara. Cine cântă și când vine Moș Crăciun

Parcul Crăciunului din Timișoara se numără printre cele mai frumoase locuri în perioada sărbătorilor de iarnă. Evenimentul de la Muzeul Satului a pregătit un nou weekend plin de surprize pentru vizitatori.

colaj-poze-târg-crăciun Galerie
Parcul Crăciunului din Timișoara se numără printre cele mai frumoase locuri în perioada sărbătorilor de iarnă. Evenimentul de la Muzeul Satului a pregătit un nou weekend plin de surprize pentru vizitatori. | Shutterstock

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean încântă privirile și inimile a mii de vizitatori în anul 2021 cu activitățile de familie pe care le organizează, dar și cu momentele sale artistice. Porțile parcului se vor închide la ora 22:00, iar accesul este permis persoanelor vaccinainte cu schema completă, celor trecute prin boală sau celor care prezintă o adeverință care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19, potrivit tion.ro.

Cel de-al doilea weekend vine cu surprize de proporții uriașe pentru cei care și-au propus să viziteze Parcul Crăciunului din Timișoara. Conform sursei citate mai sus, vor urca pe scenă DJ cunoscuți, dar și una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Delia va cânta la Parcul Crăciunului, iar Moș Crăciun va vorbi cu copiii

Vineri, DJ K-lu, DJ Kuky și Happy Flow au fost prezenți și au mixat ritmuri din anii ’80 și ’90 la Ponton Lounge, în cadrul petrecerii Retro Maniacs – Winter Edition. De asemenea, tot astăzi, între orele 15-18, Școala de Dj și Producție Muzicală MIXDOWN MUSIC SCHOOL fac demonstrații de BEAT-BOX cu MCx Woodie.

Totodată, Moș Crăciun își va face apariția timp de o oră la Pracul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean pe 10 decembrie 2021. Acesta va discuta cu copiii despre cât de cuminți au fost și despre cadourile pe care și le doresc de la el.

Citește și: Când începe Târgul de Crăciun din Sibiu. Condițiile ce trebuie respectate de participanți

Ziua de sâmbătă, 11 decembrie 2021, aduce un concert spectaculos. De la ora 20.00, Delia va urca pe scenă și va încânta publicul cu vocea da. Evenimentul va fi deschis de DJ Victor Stan și un spectacol de lasere, potrivit sursei citate. Și copiii vor avea parte de distracție multă în cadrul unui teatru de păpuși, ateliere și personaje de poveste.

Duminică vizitatorii Pracului Crăciunului se vor bucura de spectacole de folclor, iar pe scenă vor urca o mulțime de ansambluri.

Ce poți vedea la Parcul Crăciunului din Timișoara

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean este deschis în perioada 4 - 23 decembrie 2021, fiind la prima sa ediție, iar intrarea este liberă. Deschiderea sa a fost una de-a dreptul spectaculoasă cu fanfară și salve de tun, iar seara a fost completată cu spectacol cu lasere și concert.

De asemenea, vizitatorii pot vedea căsuțele țărănești cu decorțiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Totodată, la Parcul Crăciunul există un patinoar, caruselul, un trenuleț și mașinuțe tamponabile, totul gratuit, accesibile de marți până duminică, între orele 11 – 21, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Când începe Târgul de Crăciun din București. Condițiile ce trebuie respectate de participanți

Evenimentul ține 17 zile și este finanțat de Consiliul Județean Timiș, unde au fost implicate șase instituții de cultură din Timișoara: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș și Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”.

(P) Cum poți folosi timpul de Sărbători pentru cariera ta... (P) Popularizarea cazinourilor: Tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x