Antena Căutare

Noi detalii înfiorătoare în cazul bărbatului care s-a aruncat de pe Intercontinental! Ce a făcut înainte de a-și pune capăt zilelor

Tânărul care s-a sinucis aruncându-se de pe hotel Intercontinental din București nu a lăsat un bilet de adio, dar a făcut un ultim gest înainte de a-și pune capăt zilelor.

Tânărul care s-a sinucis aruncându-se de pe hotel Intercontinental din București nu a lăsat un bilet de adio, dar a făcut un ultim gest înainte de a-și pune capăt zilelor.

Bărbatul, programator în Alba Iulia, s-a cazat la etajul 15 al hotelului, iar câteva ore mai târziu a fost găsit prăbuşit pe o terasă de la etajul 3.

Deși nu a lăsat un bilet de adio, înainte să se sinucidă, tânărul, de 32 de ani, şi-a sunat iubita pentru a-și lua rămas-bun.

Ancheta poliţiei arată că tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi justifice gestul. În schimb, înainte să comită gestul extrem, el şi-a sunat mai mulţi prieteni de la care şi-a luat rămas bun, iar ultimul apel l-a dat iubitei.

Femeia l-a sunat imediat pe tatăl informaticianului, care a dat alarma la 112.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Surse judiciare vorbesc despre o decepţie în dragoste suferită de tânăr.

Acesta nu este primul caz de sinucidere, la acelaşi hotel. Tot acolo, în noiembrie 2015, un om de afaceri german îşi punea capăt zilelor din cauza unei relaţii sentimentale încheiate brusc. Iar în 2013, de Ziua Îndrăgostiţilor, o tânără era găsită moartă lângă hotel.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Luptă pe viață și pe moarte între o poliţistă şi un bărbat dat în urmărire generală! Atenție, imagini tulburătoare! – VI... Ouă contaminate în România! Inspectorii sanitari au făcut o descoperire șocantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x