Antena Căutare

Bătrâna în vârstă de 103 ani s-a vindecat complet de coronavirus!! Cea mai vârstnică pacientă și secretul acesteia

O bunicuță din regiunea Wuhan, China, are 103 ani și este cel mai vârstnic pacient testat pozitiv pentru coronavirus, care să se vindece complet! Zhang Guafen și-a primit diagnosticul pe 1 martie, când a ajuns în stare critică la spitalul din Hubei.

Bătrâna în vârstă de 103 ani s-a vindecat complet de coronavirus!! Cea mai vârstnică pacientă și secretul acesteia
Bunicuța de 103 ani a învins coronavirusul!

O bunică în vârstă de 103 ani, din China, s-a vindecat complet de noul coronavirus, după ce a urmat un tratament pe o durată de șase zile în Wuhan, China, conform euroweeklynews.com

Aceasta a fost externată ieri, iar motivul însănătoșirii grabnice este că nu prezenta și alte probleme de sănătate subiacente infecâiei cu coronavirus.

Bunicuța, pe numele său Zhang Guafen, este cel mai vârstnic pacient infectat cu COVID-19, dar care totuși să se vindece atât de repede.

Citește și: „Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

Doctorul acesteia, Zeng Yulan, a declarat pentru presa locală singura explicație pentru care Zhang a reușit să se însănătoșească atât de repede: „nu avea nicio altă problemă de sănătate”.

Domna Zhang a fost testată pozitiv pe 1 martie la Spitalul Liyuan al Colegiului Medical Tongji din Wuhan, provincia Hubei, China centrală.

Când a fost diagnosticată pozitiv, pacienta era într-o stare critică, abia mai comunica cu medicii.

„Asistentele făceau cu schimbul ca s-o hrănească cu lingurița și să-i schimbe pempărșii.”, a declarat Liao Zhenui, un reprezentant al spitalului, pentru presa locală. „Doamna Zhang a început ușor, ușor să se simtă mai bine după ce i-au fost administrate îngrijirile permanente și sesiune de terapie nutriționanlă.”, concluzionează aceasta.

Apple închide toate magazinele din Italia... Anunț alarmant al unui medic din China: "Coronavirusul ucide atât vârstnici, cât și tineri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x