Antena Căutare

Anunț alarmant al unui medic din China: "Coronavirusul ucide atât vârstnici, cât și tineri"

Un medic din China susține că nu doar persoanele vârstnice care prezintă și alte afecțiuni sunt afectate, ci și tinerii și copiii, pot fi uciși de coronavirus.

Anunț alarmant al unui medic din China: "Coronavirusul ucide atât vârstnici, cât și tineri" Galerie
Medic din China, anunț alarmant despre coronavirus

Hu Ke este un medic din Wuhan care se ocupă cu tratarea pacienților infectați cu coronavirus, chiar de la izbucnirea epidemiei. El susține că nu doar persoanele adulte, ci și tinerii și copiii au fost afectați de COVID-19, așadar virusul nu ține cont de vârstă, fiind la fel de periculor pentru oricine, potrivit Agerpres.

Adrian Streinu-Cercel spune că spirtul medicinal nu este un dezinfectant eficient pentru coronavirus

Medicul s făcut studii asupra a peste 70 de mii de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

”Există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”

„Am analizat 70.000 de cazuri. Coronavirusul nu ţine cont de vârstă. Îi atacă pe toţi deopotrivă. Între pacienţi, mulţi sunt tineri şi majoritatea sunt de vârstă adultă. Avem şi copii printre bolnavi, dar sunt puţini.

Persoanele în vârstă pot deveni rapid cazuri grave sau critice dacă sufereau deja dinainte de vreo boală, mai ales afecţiuni cardiace sau legate de tensiunea arterială. Sunt multe cazuri de decese în rândul vârstnicilor, dar există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”, a povestit Hu.

Medicul a vorbit și despre cum se prezintă acum situația în Wuhan. Potrivit spuselor sale, oamenii nu mai sunt acum la fel de speriați ca la început, ba chiar au început să se obișnuiască și cu măsurile fosarte stricte adoptate de guvernul chinez.

”Oraşul se află în continuare sub control strict, dar oamenii s-au obişnuit să nu mai meargă la muncă şi cu restul aspectelor pe care le implică o astfel de situaţie. Există uneori probleme psihologice, nu doar în rândul oamenilor de rând, ci şi al medicilor, pacienţilor sau persoanelor aflate în carantină. Avem însă terapeuţi care ne ajută să ne relaxăm şi să ne îmbunătăţim starea de spirit”, a mai spus medicul.

Bătrâna în vârstă de 103 ani s-a vindecat complet de coronavirus!! Cea mai vârstnică pacientă și secretul acesteia... Preşedintele Consiliului European, despre măsurile anunţate de Trump: Trebuie evitate disfuncţionalităţile economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x