Antena Căutare

Cel mai iubit polițist: „M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de Urgență, îmi voi da azi demisia!” Fanii lui Marian Godină se întreabă: i-a spart cineva contul de FB?

Marian Godină, cel mai iubit polițist din România, trece prin momente cruciale

Cel mai iubit polițist: „M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de Urgență, îmi voi da azi demisia!” Fanii lui Marian Godină se întreabă: i-a spart cineva contul de FB?
Marian godină | FB

Marian Godină, cel mai iubit polițist din România, trece prin momente cruciale. Marți a anunțat că își va da demisia din Poliția Română. Cel puțin asta reiese din ultima postare scrisă pe o rețea de socializare. Fanii au observat că stilul ultimelor postări este diferit de cel în care scrie Godină. Tocmai de aceea au lansat o ipoteză: a fost oare spart contul de Facebook al polițistului?

UPDATE: Postarea a fost ștearsă în urmă cu puțin timp, la numai o oră de la publicarea ei.

Deocamdată, nu au existat nici confirmări, nici dezmințiri. Cert este că frazarea este diferită, umorul lipsește cu desăvârșire, fiind înlocuit de disperare, iar greșelile de redactare sunt numeroase. Caracteristici care nu îi sunt proprii lui Godină. Fanii s-au sesizat imediat, însă nu se știe dacă polițistul a fost sau nu victima vreunui hacker.

Mesajul care ridică numeroase suspiciuni

„M-a sunat tata plângând, mamă a fost dusă de urgentă la spitalul județean din Brașov și nu e bine deloc. Nu mai vreau poliție nu mai vreau nimic. Urăsc Poliția Română și toți șefii ce o conduc. Vreau că mama mea să fie bine. Nu mă pot calma, vreau să îmi aud mama. Voi, milițienilor, ați reușit. Îmi voi da azi demisia. O vreau pe mama...”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Marian Godină, poliţistul recompensat de iniţiatorii campaniei "Premianţii fără premii"

Cum a ajuns omul legii la capătul puterilor? Explicația a dat-o prin intermediul câtorva postări anterioare. Totul a început de la un incident în care a fost implicat de curând. Potrivit acestuia, i s-a făcut o mare nedreptate după ce a aplicat legea corespunzător. Omul legii i-ar fi luat permisul unui apropiat al şefei de la Crucea Roşie Braşov, iar acest gest l-a costat scump. Scandalul a luat amploare, pentru că directorul Crucii Roşii l-a amenințat că îl dă în judecată. În plus, șefii l-au mustrat, iar părinții săi au fost deosebit de afectați de incident.

Rezultatul? O potențială demisie și sprijinul a sute de mii de fani. Asta reiese din cea mai recentă postare, deși nu e sigur că îi aparține sau nu chiar lui Godină.

Povești de polițist. Marian Godina lansează prima sa carte

Marian Godina este poate cel mai cunoscut polițist din România. Are sute de mii de fani pe Facebook și recent a lansat o carte în care povestește întâmplări din timpul serviciului.

Un milionar și-a anunțat iubita că o părăsește apoi aregretat amarnic. Ce i-a făcut femeia care declara că îl iubește... Schimbări mari pentru elevi. Cum arată planurile-cadru propuse în dezbaterea finală care a avut loc la Ministerul Educți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x