Antena Căutare

Cel mai mare mall din Craiova funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu! Mii de oameni sunt în pericol zilnic

Cel mai mare mall din Craiova a fost inaugurat în 2011. iar din 2017 funcținează fără autorizație de securitate la incendiu.

În urmă cu doiani, dezvoltatorii s-au hotărât să extindă afacerea, așa că au intrat înrenovări, de atunci, spațiul nu a mai primit autorizația de securitate la incendiu, până când lucrările vor fi finalizate. Fără putința de a pune lacătul ușă, autoritățile privesc de pe margine extinderea periclului, iar mii de oameni calcă zilnic pragul centrului comercial.

Febra cumpărăturilor nu ţine cont de reguli şi, în unele cazuri, nici măcar de siguranţă. În cel mai mare mall din Craiova, deşi nu există o autorizaţie de securitate la incendiu de aproximativ doi ani, oamenii spun că asta nu-i împiedică şi nici nu-i sperie.Iar autorităţile, chiar dacă au amendat administratorul, declară ca nu sunt nereguli atât de grave încât spaţiul comercial să fie închis.

Furt de 100.000 de euro de la Baroul Avocaților din Prahova! Ce pedeapsă a primit făptașa... Peste 100 de percheziţii, în 25 de judeţe şi în Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x