Antena Căutare

Cel mai mare targ de universitati din Romania are loc in Bucuresti

Cel mai mare targ de universitati din tara si-a deschis portile astazi, la Bucuresti. Zeci de universitatri de prestigiu din Romania si din strainatate au venit sa isi prezinte oferta educationala si sa discute direct cu viitorii studenti.

La targul din Bucuresti viitori studenti au de ales intre 500 de programe de licenta si 300 de masterat in tari din toate colturile lumii. Elevii se pot inscrie la facultate pe loc, existand un stand unde se fac admiteri rapide.

Intact Media Academy are un stand in cadrul targului. Mihaela Calin, profesor la IMA si pezentatoare a Observatorului de dimineata, ii asteapta aici pe tinerii dornici sa inceapa o cariera in televiziune.

Cursurile celei de-a sasea serii de studenti IMA vor incepe pe 29 octombrie. De aceasta data, cursantii vor avea ocazia sa realizeze si sa apara intr-un jurnal special care va fi difuzat pe Antena 2, din 3 noiembrie, sambata si duminica de la ora 15:00.

Povestea "pustiului din farmacie" a impresionat intreaga tara. "Respect infinit pentru cel ce e in mizeri... In centrele de recuperare psihiatrica se moare sub ochii medicilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x