Antena Căutare

Cel putin 50 de oameni au ajuns la spitalul din Botosani dupa ce au alunecat pe gheata

Trotuarele la care vinsam, curate si uniforme, sunt un cosmar pe timp de iarna. Cel putin cincizeci de oameni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din Botosani dupa ce au alunecat pe gheata. Doar intr-o jumatate de zi, medicii au ocupat paturile cu victime cazute pe marginea sigura a strazii.

Radiografiile n-au fost niciodata atat de variate, intr-o singura zi. Medicii si-au pus in practica toate cunostintele despre articulatii dislocate, mai ales ca, pe langa durerea provocata de cazatura, oamenii acuzau si alte stari neplacute.

Cu toate acestea, cei mai multi dintre pacienti au fost victimele neatentiei. “Am alunecat intr-o zona. Era vopsita, plouase si era gheata pe deasupra”, a povestit o doamna.

Numarul mare de bolnavi i-a lasat pe medici fara paturi, insa, au gasit solutii alternative. “Furam targile de la serviciul de urgenta si lasam bolnavii pe targa. Sau daca binevoiesc sectiile care nu au paturi ocupate, sa ne primeasca bolnavii”, a spus Malancea Radu, Spitalul Judetean Mavromati Botosani.

La acelasi spital s-au prezentat acestei zile aproximativ 40 de bolnavi cu traumatisme ale membrelor inferioare, craniene, toracice si de membre superioare. Majoritatea pacientilor au ramas internati.

Un TIR a trecut printr-o avalansa de stanci, in Defileul Jiului... Bratarile "Nelson Mandela 46-664" au fost lansate si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x