Antena Căutare

Un TIR a trecut printr-o avalansa de stanci, in Defileul Jiului

O bucata imensa din munte s-a sfaramat si a cazut peste cabina TIR-ului condus de barbat. Mastodontul s-a oprit peste cativa metri in marginea versantului abrupt, iar omul a iesit de la volan cu ajutorul medicilor.

Avalansa s-a produs chiar in momentul in care tirul trecea prin zona. Mai multe bucati mari de roca au strivit cabina si l-au ranit pe sofer. Un echipaj de ambulanta au sosit in ajutorul lui si l-a transportat la spital.

Si un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului pentru a se asigura ca nu exista scurgeri de combustibil din rezervorul TIR-ului. Pompierii au indepartat si bolovanii care blocau una dintre benzile de mers ale. In acest timp, circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Soferul a ramas internat la Spitalul de Urgenta Petrosani, insa ranile suferite nu ii pun viata in pericol. Politistii avertizeaza ca avalansele de zapada sau de roci sunt posibile in orice moment pe marginea versantilor din Defileul Jiului.

Micul Hercule, masina de facut bani pentru parintii lui, cu pretul sanatatii... Cel putin 50 de oameni au ajuns la spitalul din Botosani dupa ce au alunecat pe gheata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x