Antena Căutare

Cele mai renumite cluburi din Capitala, inchise de Garda Financiara

Comisarii de la Garda Financiara au suspendat activitatea de functionare a doua cluburi de noapte din zona Lacul Tei din Capitala, dupa ce au gasit, in urma unor controale nocturne, mai multe nereguli privind utilizarea caselor de marcat electronice fiscale si au dat amenzi de 32.000 de lei

Comisari ai Comisariatului General al Garzii Financiare si ai sectiei municipiului Bucuresti au facut, in noaptea de sambata spre duminica, actiuni de control inopinate in trei cluburi de noapte din Bucuresti, zona Lacul Tei, anunta Garda Financiara.

In urma constatarii incalcarii obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale si a lipsei inregistrarilor obligatorii din documentele justificative contabile, comisarii au dat amenzi contraventionale de 32.000 lei si au confiscat 49.490 de lei.

De asemenea, a fost suspendata activitatea a doua dintre cele trei societati comerciale verificate, se mai arata in comunicat.

Observator special: Junk food, mancarea "boala" curata!... Militarii romani din Afganistan au devenit dascali pentru localnici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x