Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

19 români, suspecți de îmbolnăvire cu Covid-19. Celulă de criză în Gorj, județul vizitat de italianul infectat cu coronavirus

Italianul infectat cu coronavirus a stat câteva zile în judetul Gorj, locul de naștere al soției sale române. Autoritățile locale și naționale au intrat în alertă și au constituit o celulă de criză pentru identificare tuturor persoanelor care au intrat în contact cu bolnavul. Sunt 19 persoane izolate până în prezent.

El este Cesare, italianul infectat cu coronavirus care a fost în România

Antena 3

Prefectul judeţului Gorj a declarat, în această dimineaţă, că, în urma depistării italianului cu coronavirus, s-a creat în judeţ o celulă de criză, au fost identificate persoanele din Gorj cu care el a intrat în contact direct şi indirect şi, pe timpul nopţii, li s-au prelevat şi acestora probe biologice, notează Antena 3.

Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Acum, 19 persoane din judeţ sunt izolate la domiciliu, iar pentru 13 persoane, probele biologice au fost trimise deja la Institutul Matei Balş din Capitală, a anunţat prefectul din Gorj, Ion Cristinel Rujan.

"În urma infectării cu coronavirus a unui italian care în perioada 18-22 februarie a fost în Gorj, am dispus convocarea în regim de urgenţă a comandamentului. În primă fază, a fost făcută o investigaţie epidemiologică cu privire la identificarea persoanelor care au intrat în contact direct sau indirect cu cetăţeanul italian.

Până acum, nicio persoană care a intrat în contact cu cetăţeanul italian cu coronavirus nu manifestă vreun simptom care ar duce la ideea că ar fi purtătoare a acestui virus", a spus prefectul de Gorj.

Recomandari