Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Inevitabilul s-a produs: Coronavirus în România! Un italian care a vizitat țara noastră weekend-ul trecut, infectat cu Covid-19

Un bărbat infectat cu coronavirus a fost în vizită în România weekend-ul trecut. Omul de 71 de ani s-a prezentat la spital, la revenirea în Italia, în regiunea Rimini, întrucât s-a simțit rău.

Coronavirus în România

Profimedia

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, este primul caz de coronavirus înregistrat în Rimini, iar faptul că bărbatul a trecut prin România indică faptul că inevitabilul s-a produs!

Citește și: 10 sfaturi ale Ministerului Sănătății pentru a ne proteja de coronavirus

Italianul are 71 de ani și locuiește în localitatea Cattolica. Pacientul este în prezent internat în secția de boli infecțioase a spitalului din Rimini, iar starea sa de sănătate nu îi pune viața în pericol.

Bărbatul a fost în weekend în România

Bărbatul s-a întors în Italia dintr-o călătorie în România weekendul trecut, însă presa italiană nu a precizat în ce zonă. În urma unor simptome asociate gripei, el a mers luni la camera de gardă a spitalului din Cattolica, iar de acolo a fost transportat la Rimini, unde s-a confirmat infectarea cu coronavirus.

Recomandari