Căutare Live

Celulele Politiei Capitalei, copii fidele ale garsonierelor din ghetouri

Celulele din arestul Politiei Capitalei arata ca o carsoniera din ghetourile de la marginea orasului. Fiecare celula are o suprafata de 20 de metri patrati, peretii scorojiti si un geam burdusit de gratii si grilaje. 450 de oameni sunt incarcerati in aceste conditii.

Intr-o celula din arestul Politiei Capitalei exista opt paturi supraetajate. Peretii incaperii sunt plini de mesaje si desene. Soby din Titan si-a scris numele deasupra patului, iar colegul lui a desenat un personaj din „Familia Simpson”.

Intr-unul dintre colturile camerei pline de panze de paianjen sta ascunsa baia, dotata cu dus, chiuveta si WC, dar cu o suprafata minuscula.

Celulele nu au fost renovate de dinainte de 1989. Doar au mai fost de cateva ori zugravite si s-au montata cateva placi de faianta cu fonduri provenite din donatii.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Mii de oameni, in pelerinaj la vila lui Dan Finutu...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri