Antena Căutare

Mii de oameni, in pelerinaj la vila lui Dan Finutu

Un gest necugetat, un moment de neatentie si 8 oameni si-au pierdut viata. E noul bilant al carnagiului din Tulcea. Astazi, inca un pasager din masina soferului vinovat a murit. Tanarul de 21 de ani s-a stins la Spitalul Universitar din Bucuresti. E doliu si in casa celui mai bogat rrom din Teleorman. Dan Finutu, prieten bun cu Bercea Mondial si milionar in euro, a murit, impreuna cu sotia lui, in tragicul accident. Rudele si prietenii au organizat un priveghi atipic pentru etnia rroma. La capataiul lui Finutu' nu canta lautarii, ci se plange in liniste.

De Dan Finutu si de sotia lui le va fi dor atat celor doi fii, cat si celor peste o mie de oameni care au venit astazi sa vegheze la capataiul lor. Sicriele celor doi soti au fost asezate pe holul din vila centrala, iar, de la primele ore ale diminetii, rudele si prietenii au venit pentru a-si lua ramas bun.

Patru milioane de euro ar avea in conturi familia lui Dan Finutu. Dar banii nu-i scapa de durere. Vor sa-si planga mortii in liniste, fara valva.

Sicriele sunt, insa, pe masura contului din banca. Au capace frigorifice care asigura in interior o temperatura de minus 3 grade in conditii de canicula si au costat peste 2.000 de euro fiecare.

De mancarea servita la priveghi si la praznic se va ocupa o firma de catering.

Intre cele doua vile a fost amplasat un cort alb. Acolo, dar si in case, va avea loc masa dupa slujba de pomenire. Dan Finutu si sotia sa vor fi inmormantati luni.



Opt persoane si-au pierdut viata in urma tragediei care s-a petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii Cataloi. Accidentul de la Tulcea e unul dintre cele mai dramatice vazute vreodata in Romania. Iar povestile victimelor sunt, de multe ori, cutremuratoare. Oamenii aflati intr-una dintre masini se indreptau spre o nunta. Bucuria s-a transformat, insa, in doliu.

Afla aici mai multe detalii despre accident!

foto: Intact Images

Celulele Politiei Capitalei, copii fidele ale garsonierelor din ghetouri... Imbulzeala la Catedrala Metropolitana din Targoviste: O femeie a lesinat, "strivita" de credinciosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x