Antena Căutare

Românii întorși din Italia, revoltați de condițiile din centrele de carantină: ”Sunt pline de gândaci. Nu poți să trăiești acolo!”

Aproape o mie cinci sute de români sunt în carantină intituţionalizată în toată ţara la această oră. Dar centrele amenajate în mai multe judeţe nu sunt neapărat pe placul celor care sunt obligaţi să stea izolaţi, în spaţiile puse la dispoziţie de autorităţi.

Mai exact, printre românii care se plâng de condițiile de centrele din carantină se numără și un bărbat din Maramureș, care s-a întors de curând din Italia. Acesta a făcut publice mai multe imagini în care se poate vedea cum centrul are geamurile sparte și e plin de gândaci.

Mai mult de atât, acesta a mărturisit că a dormit în mașină noaptea trecută, întrucât locul pus la dispoziție de autorități nu era deloc în regulă pentru el.

ULTIMĂ ORĂ! Încă un caz nou de coronavirus în România! Numărul total a ajuns la 48. București, cel mai afectat oraș

Aflați mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui suspendă vizitele în centre, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19... Constanţa: A fost finalizată operaţiunea de scoatere a încărcăturii navei Queen Hind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x