Antena Căutare

Numărul total de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 59. Șase bolnavi în Hunedoara

Încă un caz nou de coronavirus au fost confirmate, joi dimineață, în România! Numărul total a ajuns la 59. Ultimii șase pacienți sunt din Hunedoara.

Numărul total de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 59. Șase bolnavi în Hunedoara
Două cazuri noi de Coronavirus în România! Avem, în prezent, 49 de îmbolnăviri confirmate

UPDATE 21:13. Alți șase pacienți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Toate persoanele sunt din Hunedoara. Numărul cazurilor din România ajunge la 59.

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

  • Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient,
  • Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
  • Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
  • Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
  • Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical
  • Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolata la domiciliu, cadru medical

UPDATE 21:00. Sunt 53 de cazuri de infectare cu Covid-19 în țară.

Bărbatul are 53 de ani, este din Covasna, s-a întors din Italia pe 8 martie și a stat autoizolat la domiciliu. Pacientul este un contact al altui caz pozitiv.

Citește și: Perioada de izolare de două săptămâni ar putea crește! Coronavirusul rămâne în organism și 37 de zile

UPDATE 20:20. România ajunge la 52 de cazuri. Cel din urmă ar fi o femeie de 33 de ani, care lucrează în Trentino, Italia. S-a întors acasă pe 10 martie, iar în ziua următoare s-a prezentat la Spitalul din Cluj Napoca, acuzând dureri în gât. A fost depistată pozitiv.

UPDATE 20:17. Cel de-al 51-lea caz de coronavirus a fost confirmat. Este vorba de un șofer de TIR venit din Italia. Bărbatul are 21 de ani și este din Mureș. Pe 10 martie, omul a sunat la 112, acuzând simptome. În prezent, se află internat la secția de boli infecțioase a Spitalului din Tâgu Mureș. Urmează să fie transportat la Cluj.

UPDATE 18:22. România ajunge la 50 de cazuri de coronavirus. Este vorba de o femeie din Neamț, de 54 de ani, venită din Italia. A fost internată la Spitalul din Roman pe 11 martie. Femeia a revenit în țară pe 1 martie, dintr-o zonă neafectată a Peninsulei.

UPDATE. 49 de cazuri de coronavirus. Încă un caz de coronavirus a fost depistat în România. Este vorba de o femeie de 45 de ani, venită din Italia, aflată în carantină la Arad.

Cazul 48. Este vorba despre o femeie din București! Aceasta este contact indirect al pacientului care a fost internat, pe 5 martie, la Spitalul Gerota!

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre persoanele testate pozitiv cu COVID-19

Pacientul de la Gerota, cel care a răspândit virusul la mai multe persoane, este fostul ofițer în rezervă de la MAI și angajat al ADP sector 4, care nu a spus în primă fază că a fost în Israel. Pe numele său a fost deschis miercuri un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul fost împreună în vacanță cu o femeie de la evidența populației, în cazul căreia există acum o confirmare de coronavirus, dar a evitat să le spună medicilor acest lucru, fapt care a dus la mai multe infectări în cadrul spitalului.

Ce se întâmplă în România după ce a fost declarată pandemie de coronavirus

Românii fac cumpărături pe rând de teama cronavirus... Caz uimitor! Tânără venită din Italia, care nu a respectat autoizolarea, a infectat cu coronavirus trei cadre medicale d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x