Antena Căutare

„E un vârf prea abrupt”. Un cercetător român anunță când scăpăm de coronavirus: „O să vedeți ce se va întâmpla într-o lună”

Informația momentului vine din partea unui cercetător român, care a anunțat când se va termina pandemia de coronavirus. Adrian Restian a explicat la ce ar trebui să ne așteptăm în perioada următoare.

„E un vârf prea abrupt”. Un cercetător român anunță când scăpăm de coronavirus: „O să vedeți ce se va întâmpla într-o lună” Galerie
Cercetătorul Adrian Restian a anunțat când scăpăm de coronavirus

Un cercetător român vine cu vești îmbucurătoare. Acesta susține că pandemia de coronavirus ar putea să ia sfârșit mai devreme decât ne așteptam. Adrian Resitan a declarat că vom scăpa de pandemia în aproximativ o lună.

CÂND SCĂPĂM DE NOUL CORONAVIRUS, DE FAPT

Prof. dr. Adrian Restian a susținut într-un interviu de la un post de televiziune din România faptul că vom scăpa de pandemie, dar nu și de virus. Acesta a declarat că noul coronavirus va continua să existe printre noi, așa cum se întâmplă și cu virusul gripal.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

„Cred că într-o lună se va termina. E un vârf prea abrupt și acum toți cei care nu respectă măsurile de protecție și sunt vulnerabili, vor face boala și rămân oamenii care sunt fricoși și care se vor imuniza treptat.”, a spus doctorul.

„E un vârf prea abrupt”. Un cercetător român anunță când scăpăm de coronavirus: „O să vedeți ce se va întâmpla într-o lună”

Pacient infectat cu noul coronavirus

Pacient infectat cu noul coronavirus

”Pentru că e importantă și cantitatea de virus cu care intri în contact. De exemplu, eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie, evit întâlnirile și stau cât mai puțin posibil. O să vedeți că după o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi și se va termina acest trend ascendent și chiar înspăimântător al numărului de cazuri,” a explicat acad. Adrian Restian, potrivit celor de la Antena 3.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

EPIDEMIA DE CORONAVIRUS DIN ROMÂNIA, ULTIMELE CIFRE

În prezent, 2.150 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 23.07.2020 (10:00) – 24.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 24 de decese (13 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.864. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 301 pacienți.

Vineri, încă 1.119 de cazuri de COVID-19 au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 42.394.

S-a terminat! Ce pățesc șoferii care parchează fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu handicap... Trecătorii privesc uluiți în curtea unui bărbat din Mureș! Ce detaliu i-a surprins pe mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x