Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cervantes a simțit, de 1 decembrie, românește și a cântat ”Treceți batalioane”

Elevii si profesorii Liceului teoretic bilingv " Miguel de Cervantes " din București au sărbătorit astăzi Centenarul Marii Uniri printr-un spectacol emoționant si plin de culoare. În sala de festivități a Liceului au răsunat cântece și dansuri populare pe care elevii le-au interpretat ca adevărați profesioniști. La eveniment au asistat părinții și reprezentanți ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti, dl atasat Palo Diez Astruga, si ai institutului Cervantes, dna Marina Alonso. La multi ani, România!

Elevii si profesorii Liceului teoretic bilingv "Miguel de Cervantes" din București au sărbătorit Centenarul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 printr-un spectacol emoționant si plin de culoare. În sala de festivități a liceului au răsunat cântece și dansuri populare pe care elevii le-au interpretat ca adevărați profesioniști. La eveniment au asistat părinții și reprezentanți ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti, domnul atașat Palo Diez Astruga, si ai institutului Cervantes, dna Marina Alonso. La multi ani, România!

Chiar dacă Cervantes sărbătorește Ziua Hispanității pe 12 octombrie, acum, de Centenarul Marii Uniri, a simțit românește, a cântat și a dansat pe melodii mioritice. Totul într-un specacol oferit de elevii claselor a III-a și a IV-a din Liceul ”Miguel de Cervantes” din București. Logic, cel mai emoționant moment al fost cel al intonării cântecului ”Treceți batalioane române, Carpații”. La mulți ani, România!

Recomandari