Antena Căutare

CFR Călători a făcut anunțul Se redeschide o gară importantă din România, iar un nou mers al trenurilor va intra în vigoare curând

CFR Călători a făcut anunțul! O gară importantă din România se redeschide începând cu luna decembrie, când va fi introdus și Noul Mers al Trenurilor.

Gara Bucureşti Băneasa va fi redeschisă ca urmare a introducerii de noi servicii de transport de călători în zona Bucureştiului. Serviciul de Transport Suburban pentru București va fi introdus pentru prima dată, pe rutele Bucureşti Nord – Bucureşti Băneasea – Fundulea şi Bucureşti Nord – Chitila – Buftea.

Citește și: Record absolut! CFR a adunat şase ani de întârzieri într-un singur an! Vestea bună este că în curând aţi putea cere despăgubiri dacă trenul întârzie!

Începând cu data de 15 decembrie 2019, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020. Acesta va fi valabil până pe data de 12 decembrie 2020.

Citește și: Domnul Dan, controlorul de tren devenit celebru după un mesaj viral al unui călător CFR: "Este singurul care m-a întrebat vreodată, dacă totul este în regulă"

„Noi cei de la CFR Călători vom introduce un nou serviciu de transport periurban în zona Bucureşti. Vom introduce trenuri Bucureşti – Fundulea şi în acest sens vom redeschide Gara Băneasa pentru traficul comercial de călători din decembrie, odată cu noul plan de Mers al Trenurilor”, a spus Adrian Vlaicu.

De asemenea, vor intra în circulaţie cele 54 de vagoane modernizate. Fapt ce va permite creşterea capacităţii de preluare a publicului călător, cu peste 3300 de locuri.

Colectiv, 4 ani: Descoperire șocantă făcută de autorități! Ce detaliu terifiant a ieșit la iveală... Trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu, depus la Biserica Sfânta Parascheva. Este momentul să-i aducem ”lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x