Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Ooo, Gigi! Chef de 1 Mai, la iarbă verde, stricat de polițiștii invitați chiar de petrecăreți: „La Saru suntem. Trimiteți Poliția!”- VIDEO

Au sfidat restricțiile anunțate de autorități și au ieșit la iarbă verde, pentru tradiționanul grătar de 1 Mai. Petrecăreții au fost pușu e fugă, după ce au flat că polițiștii porniseră e urmele lor. S-au dat de gol singuri!

Chef de 1 Mai, la iarbă verde, stricat de polițiștii invitați chiar de petrecăreți

O petrecere de 1 Mai transmisă pe Facebook i-a pus în alertă pe polițiștii din Olt. Oamenii legii au pornit în căutarea a zece indivizi care au sfidat restricțiile și au ieșit la grătar.

Petrecerea a fost transmisă live, pe Facebook, de participanți, și urmărită de mii de prieteni ai acestora.

În timpul live-ului, petrecăreții au spus că nu că nu le este teamă de nimic şi că nu puteau rata ocazia de a ieşi împreună, conform tradiţiei, în pădurea Saru, din vecinătatea localităţii Balş.

Citește și:

Ciprian Marica, prins în timp ce „marca” la soția altuia! Fotbalistul, filmat acoperit doar cu un prosop, de soțul înșelat! - VIDEO

„În urma imaginilor apărute pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Sectiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru a le identifica şi pentru a stabili situaţia de fapt, urmând a fi luate măsuri legale”, a transmis IPJ Olt.

Doar unul dintre tinerii cu chef de petrecere a fost identificat, deocamdată, nsă poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi participanţi.

Petreceri în ciuda restricțiilor

Un alt „weekend de foc” a fost cel de Paște. În Dâmbovița, zeci de oameni au sfidat restricțiile impuse de ordonanțele militare și au petrecut în stradă. Au dansat, au dat dedicații și au dat muzica la maximum.

Citește și:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Voia bună de la miezul nopții de Înviere a fost transmisă live pe o rețea de socializare, cu ajutorul telefonului mobil.

„Dacă vreți distracție, veniți la vizurești! Facem live-ul ăsta special pentru cei care stau pe carantină!”

După aproape două ore, petrecerea a fost stricată de polițiști, care au dat amenzi uriașe.

Recomandari