Antena Căutare

Chinezii au descoperit tratamentul pentru coronavirus. Face parte din medicina tradițională chineză

În China, țara unde a izbucnit pentru prima dată epidemia de coronavirus, s-a anunțat că a găsit antidotul pentru virusul ucigaș.

Chinezii au descoperit tratamentul pentru coronavirus. Face parte din medicina tradițională chineză
coronavirus | livescience.com

Chinezii susțin că au reușit să vindece foarte mulți dintre pacienți, prin anumite intervenții farmacologice, constând în terapia cu ser. Acesta însă s-ar putea să fie autorizată cu întârziere în Europa, astfel încât medicii speră să fie dezvoltat vaccinul mai repede decât terapia cu ser, scrie stirimondene.fanatik.ro

Coronavirusul este o combinație între două virusuri letale, HIV și SARS

Tratamentul face parte din medicina chineză tradițională

Peste 80% din cazuri fac forme ușoare, vindecându-se de la sine. Virusul ar fi fost eliminat din organismul acestor pacienți, bazându-se pe producția proprie de anticorpi, iar în două săptămâni pacienții se vindecă, dar organismul lor continuă să producă anticorpi care distrug virusul, scrie aceeași sursă..

Previziune sumbră a experților despre coronavirus. Milioane de oameni ar putea muri

Persoanele vindecate donează sânge, iar medicii separă plasma de eritrocite și o injectează pacienților cu forme mai grave de boală. Anticorpii aflați în serul ”donat” anihilează virusul din sânge, ajutând organismul să reziste până apare secreția proprie de anticorpi.

Medicii chinezi se folosesc de acest tratament tradițional, până când se va descoperi un vaccin.

Măsuri tot mai severe, în contextul coronavirusului. Unii angajați ar putea să lucreze de acasă

Folosirea plasmei de la pacienți vindecați va fi dificilă în Occident, din cauza limitărilor legale și birocratice, deoarece sunt necesare teste de verificare pentru a preveni răspândirea altor infecții virale, prin injectarea de produse biologice recoltate de la pacienți.

.

Buzău - Trei contacţi direcţi ai femeii care a fost diagnosticată cu infecţie cu coronavirus, izolaţi la domiciliu şi su... Alertă epidemiologică în București. Un pacient cu COVID-19 a fost internat în Spitalul de Urgență MAI fără să fie luate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x