Căutare Live

Christian Ciocan, cercetat pentru legaturi cu traficantii de droguri

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Christian Ciocan a postat mai multe poze pe un site de socializare care il pun in anturajul unui cunoscut traficant de droguri, scrie Adevarul.

In fotografii purtatorul de cuvant al Politiei Romane este alaturi de una dintre protejatele interlopului Nutu Camataru.

Fotografia, preluata de pe un site de socializare, ii surprinde pe cei doi in ipostaze apropiate. Mihaela este si iubita lui Bogdan Nita, dealer-ul de droguri pentru VIP-uri, prins de procurorii DIICOT. Femeia este denumita si regina Bamboo-lui.


Christian Ciocan a fost sanctionat si in urma cu un an dupa ce a fost surprins in ipostaze indecente la ziua de nastere a designerului Catalin Botezatu.

Sefii IGPR au demarat o ancheta in acest caz.

Vezi mai jos imaginile!Foto: Intact Images

O casa de schimb, jefuita de inspectori falsi: 100 000 de euro au disparut... DIICOT cere ridicarea imunitatii deputatului Mihail Boldea...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri