Cinci copilași din Sibiu se cresc singuri. Mama lor a murit la începutul lunii februarie, răpusă de cancer

Pe 6 februarie, cinci frățiori și-au luat adio de la mama lor. Au sperat luni în șir că o minune o va vindeca. Acum, rămași singuri, trebuie să se crească unul pe altul. Cel mai mare are 11 ani, cel mai mic, un anișor. Haideți să le întindem o mână de ajutor!

Cinci copilași din Sibiu se cresc singuri

Cinci copii din județul Sibiu trăiesc o dramă de neînchipuit. La începutul lunii februarie, toate speranțele lor s-au năruit. După o luptă cumplită cu boala, Adriana, mama lor, a murit, răpusă de cancer.

Micuții, care au vârste cuprinse între unu și 11 ani, au rămas singuri pe lume.

Asociația „Ștergem Lacrimi” din județul Cluj a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ei.

Mesajul postat de asociație:

„Avem nevoie urgent de 3.500-4.000 lei pentru a imbraca copiii orfani de mama, ai Adrianei.

Va supunem atentiei, inca o data, cazul ADRIANA – bolnava de cancer, mamica eroina, a celor cinci copii care in data de 06.02.2020 si-a luat adio de la noi si de la cele lumesti si a trecut in lumea celor fara de durere si chin, lasand in urma ei, 5 copii minori cu varste intre 1 an si 2 luni si 11 ani.

Cei cinci copii orfani de mama, locuiesc in localitatea Sat Nou, comuna Rosia, județul Sibiu si au mare nevoie de sprijinul nostru financiar in vederea achizitionarii de hainute, incaltaminte si multe alte lucruri utile in viata de zi cu zi, pentru a avea si ei un trai modest si decent si pentru a putea merge la scoala ca orice copilas normal fara a se simti marginalizat, tinand cont de societatea in care traim, din pacate.

Precizam ca tatăl copiilor, in grija caruia au si ramas acestia, lucrează cu ziua, neavând un loc de muncă stabil castigand foarte putin, fiind in imposibilitatea de a le putea acoperi acestora, toate nevoile.
Acesti copii au nevoie, cu prioritate de hainute, incaltaminte si multe alte lucruri care sa-i ajute in viata de zi cu zi, iar un cost estimativ pentru toate acestea ar fi undeva in jur 3500-4000 lei.

Dat fiind cele mentionate mai sus facem apel la bunavointa d-voastra, sa ne sprijiniti in demersurile “Asociatiei Stergem Lacrimi” si sa-i ajutati cu donatii financiare pentru a putea merge impreuna cu ei, sa-i echipam cu tot ce este nevoie , alinandu-le totodata si suferinta din sufletele lor nevinovate, aducandu-le bucuria pe chipurile lor inocente.

Va multumim in numele Asociatie “Stergem Lacrimi”, celor care de un an de zile, vegheati asupra celor greu incercati de soarta!1🙏😢😢

La donații, vă rugăm să specificați cazul ,,Adriana”.”

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri