Căutare Live

Cinci linii de tramvai, blocate din cauza ninsorii. Primul episod de viscol a dat peste cap transportul în comun din București

Primul episod de viscol din Capital din acest an a dat peste cap circulația tramvaielor. Multe probleme s-au înregistrat în cartierul Rahova din București, dar și în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor sau la Piața Presei, pe linia 41. 

Cinci linii de tramvai, blocate din cauza ninsorii. Primul episod de viscol a blocat transportul în comun din București

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat, joi, că au fost 20 de linii de tramvai afectate de vremea rea. De asemenea, trei semafoare au fost avariate și se lucrează la repuenrea lor în funcțiune.

”Au fost 20 de sincope la tramvai, s-au rezolvat 15. Toate avariile au fost remediate, se lucrează la trei intersecții, mai sunt avariate trei semafoare. Nu sunt probleme cu agentul termic”, a anunțat Firea, în cadrul Comandamentului de iarnă de joi, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, peste 4.600 de cazuri de gripă au fost diagnosticate la copii. „Raportările sunt de la cabinetele medicale școlare. Din păcate, nu avem raportări de la școlile și grădinițele private și de la medicii de familie”, a declarat edilul.

Mai mult, Firea a spus că, potrivit datelor pe care le are, la Spitalul „Victor Babeș” au fost diagnosticate 629 de persoane cu gripă, iar la „Matei Balș”, în ultimele 24 de ore, au ajuns 147 de pacienți cu această boală.

„Aproape 200 de oameni ai străzii au fost cazați în instituțiile noastre, coordonate de Direcția de Asistență Socială. Persoanele fără adăpost care nu au dorit să meargă în centre au primit pături, îmbrăcăminte groasă, hrană caldă și ceai”, a mai spus Firea, potrivit sursei citate.

La Comandament a fost prezentă și Gabriela Băncilă, meteorolog în cadrul ANM București, care a spus că, pe parcursul următoarele ore, vremea se va ameliora. Conform sursei citate, vineri va fulgui, iar termometrele vor indica -6 ...-9 grade, existând posibilitatea să apară zăpadă înghețată sau ghețus.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Primaria Capitalei se opune scumpirilor! Prețul unui bilet pentru autobuz rămâne la același tarif...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri