Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Cinci persoane, printre care şi doi copii, rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Piatra Neamţ. Aproape 30 de persoane au fost evacuate

Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Piatra Neamţ, suferind fie atacuri de panică, fie intoxicaţii cu fum, victimele fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale. Aproape 30 de persoane, printre care şi opt copii, au fost evacuate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţă la un incendiu izbucnit la un apartament pe strada Aleea Ulmilor din municipiul Piatra Neamţ. Pompierii de la Detaşamentul Piatra Neamţ s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de lucru la înălţime, două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, în momentul în care echipele de intervenţie ajungând în zonă, incendiul manifestându-se cu degajare mare de fum.

Două persoane de la etajul al doilea au fost scoase de pompieri cu ajutorul scării culisabile. De asemenea, persoanele care locuiesc în bloc au ieşit singure din imobil sau au fost scoase de către pompieri, fiind vorba de aproximativ 20 de adulţi şi opt copii.

Două persoane din apartamentul unde s-a produs incendiul au fost transportate la spital de catre echipajul SMURD fiind intoxicate cu monoxid de carbon.

De asemenea, echipjale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au preluat doi copii şi un adult cu atacuri de panică şi intoxicaţi uşor cu fum, aceştia fiind duşi la spital.

Incendiul s-a produs la un apartament situat la etajul întâi al blocului, flăcările distrugând bunuri din bucătărie şi hol. Pompierii au reuşit să stingă focul şi urmează să afle cauza izbucnirii incendiului.

Sursa : news.ro

Recomandari