Antena Căutare

Cinci tipuri de joburi de acasă

În ultima perioadă tot mai multe companii și angajați optează pentru munca de acasă, fiind privită ca un beneficiu, mai ales că situația pandemică ne-a învățat că trebuie să ne adaptăm. A trece în mediul online a fost primul lucru, iar mai apoi, a lucra de acasă a venit de la sine în contextul actual.

Cinci tipuri de joburi de acasă
În ultima perioadă tot mai multe companii și angajați optează pentru munca de acasă, fiind privită ca un beneficiu, mai ales că situația pandemică ne-a învățat că trebuie să ne adaptăm. A trece în mediul online a fost primul lucru, iar mai apoi, a lucra de acasă a venit de la sine în contextul actual. | shutterstock

Munca de acasă este întâlnită în special în companiile a căror activitate se poate desfăşura într-un alt spaţiu decât cel de la birou, fără a afecta rentabilitatea și realizarea responsabilităţilor din fişa postului.

În perioada aceasta delicată, multe companii au ales să-și treacă munca de la birou, în mediul online, fără a influenţa calitatea rezultatelor. În această categorie intră domeniile IT, copywriter, graphic designer contabilitate, Call-Center, telemarketing sau chiar HR, în anumite circumstanțe.

Locuri de muncă remote. În ce domenii poși lucra de acasă

Muțumită numeroaselor joburi online, în prezent nu ne mai surprinde faptul că oamenii aleg să lucreze din confortul locuinței lor, ci o vedem ca pe o necesitate.

Piața muncii s-a schimbat din temelii, odată cu pandemia. Pentru a evita răspândirea coronavirusului, dar şi pentru a-şi reduce costurile, tot mai multe firme și-au pus angajații să lucreze de la distanță, iar oamenii au descoperit că pot munci de oriunde a fi.

1. Game Tester. Joacă-te și câștigă bani

Dorești sa faci bani în timp ce joci jocuri pe calculator sau telefon?

Nu ai nevoie de experiență, tot ce trebuie să faci este sa te joci,

Daca ești de părere că acesta este jobul perfect pentru tine, atunci joacă-te și câștigă! Totul este la un click distanță de tine, Jobzz.ro

2. Junior graphic designer. Creativitatea îți va aduce câștiguri

Dacă ești talentat la desen și ai viziune artistică, atunci jobul de grapic designer este pentru tine! Lucrezi de acasă și faci cadre wireframes și le traduci în experiențe intuitive utilizatorilor.

Proiectezi noi caracteristici și actualizări pe produse, ajutați la definirea ghidurilor stilului de utilizare a interfeței, traduci idei complexe în design elegant, ușor de utilizat.

De asemenea, colaborezi cu alți designeri, dezvoltatori și părțile interesate, pentru a asigura cea mai bună experiență utilizatorilor. Pune-ți creativitate la încercare și aplică pe Jobzz.ro

3. IOS Junior Developer. Tehnologia salvatoare

Dacă te încântă ideea de a lucra cu o soluție complexă (hardware, web, mobile, algoritmi de motion tracking) și dezvoltarea unor produse de impact și totul de acasă, atunci este jobul potrivit pentru tine.

Experiența în dezvoltare IOS (Swift / Objective C), cu concepte de OOP în cel puțin un limbaj de programare (Swift, Java, C++, Python) și cunoștințe diverse în designul pattern-uri (Singleton, Observer, Delegate, MVC, Factory) te va ajuta să obții acest loc de muncă, care se află la un pas de tine: Jobzz.ro

4. Copywriter. Câștigă bani din scris

Dacă ești pasionat de scris, iar jobul tău este să editezi articole, să le publici și să redactezi texte relevante și creative, atunci poți opta pentru un job de scriitor online.

Există numeroase site-uri și publicații care lucrează remote, livrând informația în timp real, fără să existe nevoia unui spațiu de birouri în care să se desfășoare activitatea.

Caută pe Jobbz.ro anunțuri pentru astfel de locuri de muncă.

5. Traducător. Texte pe înțelesul tuturor și câștiguri bune

Dacă stăpânești foarte bine o limbă străină, atunci poți câștiga bani frumoși din colaborări cu firme și persoane fizice care doresc să traducă documente.

Această muncă nu necesită prezența fizică într-un birou și dacă tocmai știi pe cineva care și-a pierdut locul de muncă și e pasionat de limbi străine, acesta poate opta la a lucra ca liber profesionist și poate câștiga bani frumoși din documente traduse, cărți, articole și multe altele asemenea.

Munca de acasă are şi părţile ei care pe unii îi pot deranja. De exemplu, comunicarea cu colegii de birou lipseşte și interacțiunea directă. Acum, totul este transmis pe un grup pe care toată lumea participă. Însă, pentru unii este mult mai confortabil așa, iar angajatorii se bucură pentru că nu mai cheltuie bani la fel de mult.

Tu în ce domeniu îți cauți un loc de muncă? Cu JobZZ.ro ai șanse duble să te angajezi! Caută printre anunțurile postate de angajatori domeniul tău de interes.

Lucrează de acasă și vei câștiga la fel de bine sau poate, cine știe, mai mult! :)

Ce presupune meseria de manager de restaurant?... Cum și când se vor da tezele. Consiliul Elevilor vrea suspendarea examenelor pe semestrul 1. Anunțul făcut de Sorin Cîmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x