Antena Căutare

Medicul fals cu opt clase care a operat în patru clinici, dat în vileag de Adina Alberts: ”Am anunțat Poliția! A înșelat în multe privințe!”

Bărbatul cu opt clase care a operat pacienți la patru clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără să aibă studii medicale, a fost dat în vileag de nimeni altul decât chirurgul estetician Adina Alberts. 

Bărbatul cu opt clase care a operat pacienți la patru clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără să aibă studii medicale, a fost dat în vileag de nimeni altul decât chirurgul estetician Adina Alberts.

Astfel, aceasta a afirmat că ea este persoana care a constatat că Matthew Mode este un medic fals și a anunțat autoritățile și Colegiul Medicilor.

Poți crede? Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori. ”Nu știa să-și pună mănușile!”

"Eu sunt medicul care a constatat că acest doctor nu știe să opereze și eu am anunțat și Poliția, eu am anunțat și Colegiul Medicilor, de la mine au plecat toate. Din momentul în care eu am anunțat Colegiul Medicilor au trecut câteva luni bune, din păcate. Am anunțat, cred că la sfârșitul lunii octombrie sau noiembrie. Poliția și-a făcut datoria și a făcut dosarul pe care trebuia să-l facă. Tot ce pot să vă spun este că eu sunt medicul care a dat aceste informații către Colegiul Medicilor și către Poliție. El a avut pe mână mulți pacienți, din păcate și după (ce au fost anunțate autoritățile - n.r.)", a declarat Adina Alberts, într-o intervenție telefonică conform DCNews.

Întrebată cum și-a dat seama, ea a fost extrem de directă:”Au fost câteva suspiciuni. L-am văzut cum se mișca în sala de operații, am avut câteva discuții. Să știți că la nivel de discuție medicală omul este strălucit, te induce în eroare când stai de vorbă cu el în domeniul medical, n-ai niciun dubiu.

Cine este, de fapt, medicul impostor, fost valet de parcare. A operat mii de pacienți într-un spital de stat din România

Eu nu am avut niciun dubiu, discutând cu el diverse proceduri medicale, că el nu este medic, că nu este chirurg plastician. Ulterior, au început să apară niște suspiciuni în momentul în care l-am văzut, de exemplu, cum injectează, cât de mare grijă are de sterilizarea instrumentarului și felul în care păstrează sterilitatea atunci când face un act medical. Ușor, ușor și eu, și asistentele mele ne-am dat seama că ceva e în neregulă. El înșela în mai multe privințe pe cei din jur, nu numai prin faptul că a declarat că este medic și nu e”, a adăugat medicul.

Falsul medic a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că Matteo Politi, fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Un tată a privit cum doi polițiști îi lovesc și electrocutează fiica, o elevă de 16 ani: „Dacă interveneam, m-ar fi împu... VIDEO| Bătaie la metrou! O femeie însărcinată și iubitul ei își împart pumni și picioare cu paznicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x