Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut zeci de mii de euro, la începutul lunii mai, într-un supermarket din Timișoara, a fost identificat. El a reușit, de asemenea, să dovedească că este posesorul banilor. 

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro la începutul lunii mai, într-un supermarket, a fost identificat după o anchetă ce a durat mai bine de două săptămâni.

Deși a putut să dovedească faptul că este posesorul banilor, el având o chitanță care arăta că în ziua în care i-a pierdut îi scosese de la bancă, el nu și-a recuperat suma, întrucât procedurile sunt destul de anevoioase.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timişoara. „E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie, potrivit Adevărul.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Plicul cu 30.000 de euro a fost pierdut la un magazine Kaufland din Timişoara în seara zilei de 7 mai. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case. După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri