Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut zeci de mii de euro, la începutul lunii mai, într-un supermarket din Timișoara, a fost identificat. El a reușit, de asemenea, să dovedească că este posesorul banilor. 

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro la începutul lunii mai, într-un supermarket, a fost identificat după o anchetă ce a durat mai bine de două săptămâni.

Deși a putut să dovedească faptul că este posesorul banilor, el având o chitanță care arăta că în ziua în care i-a pierdut îi scosese de la bancă, el nu și-a recuperat suma, întrucât procedurile sunt destul de anevoioase.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timişoara. „E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie, potrivit Adevărul.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Plicul cu 30.000 de euro a fost pierdut la un magazine Kaufland din Timişoara în seara zilei de 7 mai. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case. După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri