Tamara Buciuceanu-Botez familie: Cine o moștenește pe actriță

Află cine o moștenește pe Tamara Buciuceanu-Botez: banii ar putea ajunge la Ionică din Liceenii, după ce îndrăgita actriță a murit, marți, 15 octombrie 2019, la spitalul Elias din București.

tamara buciuceanu-botez

Tamara Buciuceanu-Botez, familie. Află cine o moștenește pe Tamara Buciuceanu-Botez: banii ar putea ajunge la Ionică din Liceenii, după ce îndrăgita actriță a murit, marți, 15 octombrie 2019, la spitalul Elias din București.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit după o lungă suferință cardiacă. Fusese internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie, unde a fost intubată și ventilată mecanic, starea ei agravându-se pe zi ce trece.

Despre marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez, care s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani, se știe că nu a avut copii. Soțul ei, medicul Alexandru Botez, a murit în urmă cu 23 de ani, fiind și unul dintre cele mai mari regrete ale actriței de teatru și film.

„Alexandru mi-a respectat și mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulțumesc și cu titlul de print consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înțeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lânga mine și nu mai sunt”, a declarat Tamara Buciuceanu înainte să închidă de tot ochii.

Cine o moștenește pe Tamara Buciuceanu Botez

Pentru că nu a avut copii, unul dintre cei care ar putea să o moștenească pe îndrăgita actriță este actorul Mihai Constantin sau Ionică, din Liceeni, film în care actrița Tamara Buciuceanu-Botez a făcut un rol emblematic. Mihai Constantin este nepotul actriței, din partea surorii. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată.

Vă reamintim că, în anul 2018, cu numai câteva zile înaintea Crăciunului, colegii și prietenii Tamarei Buciuceanu s-au adunat la Teatrul Metropolis, pentru a sărbători cei 65 de ani petrecuți pe scenă de marea actriță.

”Mă bucur că nu m-ați uitat! Suntem la o întâlnire de suflet. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag și cu cea mai mare seriozitate. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă și vă mulțumesc!”, declara actrița la momentul respectiv.

Citește și:

Ultima dorință a actriței Tamara Buciuceanu Botez, cu puțin timp înainte de-a muri! Ce a cerut apropiaților

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu! Alexandru Arșinel a dezvăluit totul! „Mi-a zis că...”​

Ultimele știri