Antena Căutare

Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

La scurt timp după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea) s-a aflat cine va prelua conducerea clanului Duduianu și ce urmează să se întâmple, în perioada următoare.

Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă” Galerie
Emi Pian a desemnat prin testament cine preia șefia clanului Duduianu | sursa foto: kanald.ro

Florin Mototolea, zis și Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în noaptea de luni, din cauza unei răfuieli între clanuri. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut.

Testamentul lui Florin Mototolea (Emi Pian) dezvăluie cine preia conducerea clanului Duduianu

Membrii celor două clanuri interlope s-au luat la bătaie și nu a mai durat mult până ce Emi Pian a fost înjunghiat. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, dar medicii n-au putut să-l salveze.

Acum, memebrii clanului Duduianu, ca și cei ai clanurilor rivale, se întreabă cine va lua locul lui Emi Pian (Florin Mototolea), după moartea acestuia.

citește și: Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

Regulile clanurilor sunt simple și arată că atunci când un lider moare, conducerea ajunge în mâinile celui care este următorul cel mai bătrân bărbat din familie.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Emi Pian a desemnat prin testament cine preia șefia clanului Duduianu

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

O sursă care a dorit să rămână anonimă a declarat pentru presă faptul că unul dintre frații lui Emi Pian (Florin Mototolea) va prelua temporar conducerea clanului Duduianu.

citește și: Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian! Secret uriaș, dezvăluit pe Facebook înainte de moarte

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarant sursa pentru cei de la huff.ro.

„Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a mai precizat sursa menționată.

Caz teribil! O tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. În ce... Peste 300 de focare de COVID-19, în România. Autoritățile așteaptă „scenarii grele” și nu exclud „măsuri mai drastice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x