Antena Căutare

Cinematografele din Romania, printre cele mai ieftine din Europa. Ce crezi, iti permiti sa iesi la film?

Biletele la cinematografele din Capitala au un pret mediu de 3,93 euro in timpul saptamanii, cu sapte euro mai putin decat la Berna (Elvetia), unde un tichet costa 10,91 euro, potrivit unui studiu publicat de presa internationala.

La nivel international, cele mai scumpe cinematografe se regasesc in capitala Japoniei, Tokio, de 14,33 de euro, in timp ce la polul opus se afla capitala statului Nicaragua, Managua, cu doar 1,99 de euro pentru un bilet.

Pretul de weekend al biletelor in cinematografele din Bucuresti este, in medie, de 4,88 euro, in timp ce in capitala Elvetiei pretul nu se schimba. in celelalte orase europene diferentele de pret sunt mici, la fel ca si in cazul capitalei Romaniei.

Studiul, realizat de Facua, o asociatie spaniola de aparare a drepturilor consumatorilor, a fost facut pe 459 de cinematografe din Europa, America, Africa, Asia si Oceania.

Preotii care divorteaza nu mai pot sluji la Sfantul Altar... Cazul tinerei ajunse in spital din cauza muncii epuizante: Dupa 72 de ore de coma, colegii incep sa vorbeasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x