Antena Căutare

Cioaca sustine ca Elodia traieste! "Nu este demonstrat ca a intrerupt legaturile si cu restul familiei"

Cristian Cioaca a mers, astazi, la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat recursul depus de aparatorul lui. El a incercat sa-i convinga pe magistrati ca Elodia este in continuare in viata, dar si ca il batea in timpul casniciei.

In sala de judecata, declaratiile fostului politist au lasat loc de interpretare.

"Nu este demonstrat ca a intrerupt legaturile si cu restul familiei. Procurorii ar trebui sa demonstreze ca ea nu a mai vorbit cu familia. Nu au fost interesati de convorbirile ei telefonice din noaptea disparitiei. Ea a vorbit cu cineva, dar pe procurori nu i-a interesat."

Ar fi fost o inscenare.

"La prima cautare in rapa nu s-au gasit unele obiecte. Apoi le-a gasit un singur om. La fel cu urmele de sange din apartament, nu le-au gasit criminalistii din prima, ci la a doua cercetare. Eu nu am savarsit aceasta fapta. Am retusat peretii din casa pentru ca mergea copilul cu pixul pe pereti.", a declarat Cioaca.

Cristian Cioca ar fi vrut sa divorteze. Avea o alta relatie.

"Pe 29 aug am vorbit cu sotia de divort. Ea a avut o reactie normala, o izbucnire de furie. Am discutat dupa-amiaza la cabinetul sotiei. Nu stiu daca se astepta ca eu sa divortez. A tipat, nu am lovit-o niciodata."

Dar certurile ar fi fost destul de frecvente.

"Dimineata pe la 7 ne-am certat, iar copilul era treaz, se uita la televizor. Sotia era nervoasa, iar eu ma simteam obosit. Nu retin ce mi-a zis, nu imi amintesc daca mi-a zis ca ma paraseste. Asa s-a terminat si prima ei casatorie. De la sotul ei a venit la mine."

In ceea ce priveste bijuteriile, banii sau hainele lipsa, Cristian Cioaca nu stie unde ar putea fi. Si cu atat mai putin de ce Elodia Ghinescu nu a pastrat legatura cu copilul ei de atatia ani.

"Eu nu pot sa imi explic de ce a intrerupt legatura cu copilul. Cu mine a avut ce a avut, ca ii cerusem divortul.", a mai spus Cioaca.

Vremea cu Flavia Mihasan: "La munte este cald!"... Colegii de la penitenciar nu sunt fairplay: Gigi Becali se simte haituit la Jilava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x