Antena Căutare

Colegii de la penitenciar nu sunt fairplay: Gigi Becali se simte haituit la Jilava

Torturat si discriminat. Asa se simte Gigi Becali la Jilava. Si se roaga de sefii Administratiei Penitenciarelor sa-i aprobe si sa-i grabeasca mutarea la Poarta Alba. E pamantul copilariei lui, scrie milionarul in cerere si s-a saturat sa fie filmat si pozat in inchisoare. Astazi, au circulat imagini noi cu Becali. Intins, cu camasa larg descheiata si cand medita pe banca.

Magie sau regie, Gigi Becali este filmat din toate unghiurile dupa gratii.

"Varul meu este unde este si prefer sa nu comentez, sa ne tinem parerile in noi, sa nu le expunem altora", a declarat Ioan Becali.

Prima data, au platit doi detinuti. Li s-a schimbat regimul de detentie, de la inchis la semideschis. Insa de atunci, apar pe banda rulanta imagini cu Gigi in curtea inchisorii.
In cateva zile, ancheta ceruta de ministrul Justitiei va fi finalizata. Dar dorinta lui Becali de a schimba penitenciarul s-a transformat in necesitate.

"Dansul are sentimentul unei torturi psihice, unei tortionari psihice, spune: . El a copilarit pe undeva pe la Palazul mare, care e langa Poarta Alba", a declarat Daniel Ionascu, avocatul latifundiarului.

La Poarta Alba, va imparti celula cu alti 24 de detinuti. Dar chiar si asa, Becali vrea sa se mute cat mai repede. La Jilava, ar fi patimit din greu. Nu a fost lasat sa munceasca si dupa ce a folosit cartela colegului de celula, a fost pedepsit, desi ar fi avut aprobarea directorului adjunct.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Cioaca sustine ca Elodia traieste! "Nu este demonstrat ca a intrerupt legaturile si cu restul familiei"... Vremea cu Flavia Mihasan: "In nord va ploua, iar in restul tarii vom avea parte de vreme buna"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x