Antena Căutare

O clădire, monument istoric din Galaţi, stă să se prăbuşească

O clădire, monument istoric din Galaţi, stă să se prăbuşească! Primăria are deja proiecte pentru reamenajarea ei. Dar şi o mare problemă. Nu este unicul proprietar al clădirii. Mai există un moştenitor, cu care - din păcate - nu reuşeşte să ajungă la o înţelegere.

În acest timp, Palatul Simion Gheorghiu se degradează puţin câte puţin, zi de zi. Plus că este un adevărat pericol pentru cei care trec pe lângă ea sau îşi parchează maşinile în zonă. Ca să nu-i mai vorbim de adolescenţii teribilişti, care insistă să intra în interior, să vadă ce este acolo.

Construit între anii 1923 şi 1925, Palatul Simion Gheorghiu este unul dintre monumentele istorice ale oraşului Galaţi. Aflată în centrul oraşului, clădirea era reprezentativă pentru zona de promenadă, însă în ultimii ani a devenit un pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă pentru ca proiectele să poată deveni realitate, primăria mai are de trecut un hop. Trebuie să ajungă la un acord cu unul dintre moştenitorii foştilor locatari pentru a deveni unicul proprietar. Numai că negocierile durează mult, iar clădirea mai are puţin şi se prăbuşeşte.

Vezi și:

Două conace-monument de arhitectură din judeţul Giurgiu, scose la vânzare

Calendarul zilelor legale libere pe 2020. Care este unica zi liberă suplimentară acordată bugetarilor în noul an bisect... Concediu mai mare pentru nefumători! Câte zile libere primesc angajații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x