Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Interlopii erau interceptați de polițiști: "Îi tai limba lu` Florin Salam". Aramis Duduianu, înregistrat când amenință mai mulți maneliști - Video

Unul dintre frații Duduianu ar fi fost interceptat de poliţişti în timp ce amenință cu moartea mai mulți lăutari. Mai mult, Florin Salam a depus plângere împotriva acestuia și atât el, cât și alți maneliști, susțin că au fost tâlhăriți. Aramis Duduianu neagă acuzațiile și spune că "s-a dat alarma de gradul zero".

Aramis Duduianu, înregistrat când amenință mai mulți maneliști, printre care Florin Salam

spynews.ro

"Va ieşi război, s-a dat alarmă de gradul zero", este avertismentul unor membri ai clanului Duduianu, ce fusese suprins şi înregistrat chiar de poliţiştii care îi inteceptau. Cu toate acestea, uciderea lui Emi Pian câteva zile mai târziu, i-a luat pe oamenii legii prin suprindere. Ancheta cu cântec nu a fost explicată de niciunul din mai marii poliţiei, până acum.

Citește și:

Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

Florin Salam, amenințat de unul dintre membrii clanului Duduianu

Declaraţii, îmbrăţişări şi dedicaţii. Aşa arăta relaţia lui Florin Salam cu liderii clanului Duduianu. Erau de nedespărţit, iar manelistul a cântat inclusiv la petrecerea dată vara trecută de interlopi, după eliberarea lui Emi Pian din închisoare. Până într-o zi când s-a rupt lanţul de iubire.

"Să moară Narcis, dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta. Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei. Să-mi aducă o sută de mii de euro! Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici, nici în America și în toată Europa", sunt discuţii interceptate de anchetatori în urmă cu două luni. Protagonistul este Aramis Duduianu, unul dintre liderii clanului.

De la vorbe la fapte a fost doar un pas. Potrivit Observator, Duduienii sunt acuzaţi de Florin Salam, dar şi de alţi manelişti cu notorietate, că i-ar fi tâlhărit. Mai exact că la sfârşitul nunţilor sau botezurilor, interlopii le-ar fi luat toţi banii câştigaţi din dedicaţii şi le-ar fi cerut inclusiv o taxă de protecţie. Căntăreţii au făcut plângere la Poliţie, iar mascaţii au intrat în casele Duduienilor.

Citește și:

Percheziții la clanul Duduianu din București. Mascații au descins și în casa lui Emi Pian

Culmea, la doar două săptămâni de la izbucnirea conflictului dintre Salam şi clanul Duduianu si de la deschiderea anchetei penale, manelistul s-a întors printre interlopi şi a cântat la priveghiul şi înmormântarea lui Pian.

Stenograme ale polițiștilor când interlopii îi ameninţă pe manelişti

Stenogramele în care interlopii îi ameninţă pe manelişti ridică din nou semne de întrebare legate de modul în care Poliţia Română a gestionat problema clanurilor. Înregistrările arată clar că anchetatorii îi supravegheau non-stop pe Duduieni, însă în seara în care Emi Pian a fost înjunghiat, ei au aflat de conflict printr-un apel la 112. Vezi VIDEO AICI!

"Nu va ieși frumos, va ieși război… … c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… ”, spune Aramis Duduianu.

Poliția Română nu a lămurit nici acum acuzațiile privind întâlnirile cu interlopii la casa lui Pian

Explicaţiile oficiale întârzie să vină. Ba mai mult, de la uciderea lui Emi Pian, liderii clanului au dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte decât au făcut-o şefii din Poliţie. Şi întânirea de taină a poliştilor cu interlopii în toiul nopţii pentru a negocia inmormântarea lui Pian nu si a gasit o explicatie. Au trecut patru zile de la apariţia informaţiilor, iar şefii Poliţiei apelează în continuare la legea tăcerii.

Recomandari