Căutare Live

Scandal monstru în parcarea unui supermarket. Momentul în care un client e bătut cu bestialitate de un agent de pază

Imagini revoltătoare au fost surprinse în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca, acolo unde un client a fost bătut cu bestialitate de un agent de pază. 

Potrivit Antena 3, nu se știe de la ce a pornit conflictul, însă în imaginile apărute pe internet se poate vedea cum agentul de pază îl lovește pe client cu bastonul de cauciuc. De asemenea, acesta poate fi auzit în timp ce-l înjură pe bărbat ca la ușa cortului.

Interlopii erau interceptați de polițiști: "Îi tai limba lu` Florin Salam". Aramis Duduianu, înregistrat când amenință mai mulți maneliști - Video

La un moment dat, bărbatul agresat reuşeşte să fugă, dar paznicul se ţine după el şi continuă să-l lovească. Scandalul a fost oprit de oamenii aflați în jur, care au intervenit și l-au imobilizat pe paznic.


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Brăila, la un pas de o tragedie uriașă! Ce substanțe periculoase au găsit polițiștii...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri