Antena Căutare

Jaf ca-n filme la Cluj! Cinci tineri au dat mai multe spargeri... prin tavan

Inventivitatea hotilor n-are limite! Cinci tineri din Cluj au intrat prin tavan in magazinele din care au furat. Ei sunt acuzati ca au dat cinci spargeri si au creat un prejudiciu de 6.000 de lei.

Un pantof iesind din tavan. Al doilea pantof iesind din tavan. Asta au surprins la inceput camerele de supraveghere. Si asa au preferat cei cinci tineri din Gherla si Cluj-Napoca sa intre intr-un magazin. E drept, in toiul noptii si cu ganduri necurate.

Alarma pare sa-i fi speriat un pic, la inceput. Dar nu suficient cat sa-i puna pe fuga. Au inceput apoi cursele prin magazin pentru adunarea prazii. Cu bratele pline cu mai multe cartuse de tigari omul alearga sa le dea marfa complicilor. Abia dupa trei ture, hotul considera ca a luat suficient si iese pe unde a venit. Au furat in special tigari, bani si alte bunuri

In perioada septembrie-noiembrie, ei au savarsit mai bine de 45 de futuri pe timp de noapte si prin efractie.

Bunurile furate au fost valorificate in Gherla si Cluj-Napoca. Prejudiciul de 6.000 de lei nu a fost recuperat. Politistii spun ca tinerii s-au lacomit si au intrat de doua ori in acelasi magazin.

La a doua spargere hotii n-au mai fost asa de inventivi. In loc sa intre prin acoperis, au spart o usa de serviciu. Acum toti au ajuns pe mana politiei. Unul dintre abia iesise din inchisoare unde ispasise o pedeapsa tot pentru furt.

O fata de 12 ani din Gherla a fost lovita pe trecerea de pietoni ... Harta elevilor olimpici ai Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x