Antena Căutare

Cod galben de fenomene periculoase, avertisment meteo de ultimă oră! Județele afectate

Metereologii anunta ca vremea se va schimba incepand de astazi. A intrat in vigoare un cod de vant puternic si si ploi insotite de descarcari electrice.

Meteorologii au emis un cod galben de fenomene periculoase, care intră în vigoare începând de astăzi. Prognoza meteo anunță că vremea se schimbă radical. Iată județele afectate codul galben de vânt puternic şi ploi abundente.

Începând din dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în cea mai mare parte a Transilvaniei, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică (31 martie/1 aprilie) local și în Oltenia vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...60 km/h, temporar 65...75 km/h. La munte, în special în Carpații Meridionali, la peste 1500 m altitudine, rafalele vor depăși 80...100 km/h.

Ploi, descărcări electrice și grindină

Din a doua parte a zilei de sâmbătă, 31 martie, ploile vor fi în extindere și în intensificare, astfel că, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp, iar în vest și nord-vest local 30…40 l/mp. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină.

Cum va fi vremea în Duminica Floriilor

Pe parcursul zi vremilei de sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, însă duminică, de Florii valorile termice vor scădea semnificativ, chiar și cu 10…12 grade. În zona montană, duminică, 1 aprilie ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar spre seară, în special în Carpații Orientali, se va depune strat nou de zăpadă.

"Firmă de securitate cibernetică, angajez hackeri cu dosar penal", anunţul unei companii care îi recrutează pe... Tu știi de ce se ține post MIERCUREA și VINEREA? Cine ar trebui să postească? Răspunsul uluitor oferit de un preot înain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x