Antena Căutare

Cod galben de ploi si vijelii, pentru Capitala si Est-ul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru Bucuresti si 27 de judete din jumatatea de est a tarii, unde, din aceasta dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina.



Vezi imagini LIVE cu furtuna din Bucuresti!


UPDATE! Furtuna in Bucuresti: Meteorologii au emis avertizare de vijelie pana la ora 14:00. In urma furtunii in zona Smardan din Capitala a cazut peretele unei cladiri, iar alti 9 pomi au fost smulsi din radacini. Un copac prabusit a blocat traficul pe DN1 timp de jumatate de ora. Sectorul 2 este cea mai afectata zona din Capitala.


Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de joi, ora 12:00 si pana sambata, ora 06:00, in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si se vor semnala caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 de litri pe metrui patrat si izolat 60-70 de litri pe metru patrat.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Meteorologii precizeaza ca in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si pe intervale mai scurte de timp.

Judetele care de joi pana sambata dimineata vor fi sub avertizarea cod galben de ploi si vijelii sunt Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Constanta, Braila, Tulcea, Prahova, Buzau, Arges, Valcea, Brasov, Covasna, Sibiu, Mures, Harghita, Bistrita-Nasaud, Maramures, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Suceava si Botosani, precum si municipiul Bucuresti.

Sursa: Jurnalul National

Incendiu la o gradinita din Fagaras: 20 de copii au fost evacuati... Furtunile si ploile torentiale au facut ravagii in jumatate din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x