Antena Căutare

România, sub avertizare de vreme rea! Zonele din țară în care va ninge puternic și se va depune polei

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, însă veștile proaste nu se opresc aici. În următoarele ore, în mai multe zone din țară, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de polei. 

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, însă veștile proaste nu se opresc aici. În următoarele ore, în mai multe zone din țară, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de polei.

Astfel,șoferii care circulă în noaptea de luni spre marţi pe drumurile din Gorj şi Vâlcea trebuie să aibă grijă pentru anumite porţiuni pot fi acoperite cu polei.

Meteorologii au emis o atenţionare de Cod Galben de polei pentru judeţele Vâlcea şi Gorj, astfel că șoferii trebuie să circule cu mare precauţie, în următoarele zone: Novaci, Crasna, Scoarţa, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Roşia de Amaradia, Prigoria, Albeni, Bumbeşti Piţic, Bălăneşti, Muşeteşti, Alimpeşti şi Săcelu.

De asemenea, în Vâlcea, şoferii trebuie să fie atenţi când circulă prin localităţile Horezu, Vaideeni, Alunu, Slătioara, Mateeşti, Stroeşti.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare valabilă de marţi, de la ora 5.00, şi până miercuri, la ora 14.00, interval în care aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali, nordul şi vestul Olteniei, sudul Banatului, precum şi în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

ANM a actualizat prognoza! Un nou val de ninsori puternice va lovi România! Cum va fi vremea în zilele următoare... Vremea 22 ianuarie. Prognoza meteo anunță ploi în București, ninsori la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x