Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

ANM, avertizare de maximă importanță. Fenomene meteo periculoase, până la ora 16:00, în mai multe județe din țară. Cum va fi vremea în weekend

Vremea se stricâ în următoarele ore, când în mai multe județe din țară se va înregistra vânt puternic, anunță Administrația Națională de Meteorologie. 

ANM, avertizare de maximă importanță. Fenomene meteo periculoase, până la ora 16:00, în mai multe județe din țară. Cum va fi vremea în weekend

Astfel, potrivit ANM, în zonele joase ale județelor Bacău, Suceava, Neamț și Vrancea și județele Botoşani, Galaţi, Vaslui și Iaşi se vor semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu rafale în general de 55-60 km/h.

Avertizarea este valabilă, însă, până la orele 16:00.

Cum va fi vremea în weekend

Conform meteorologilor, în weekend se vor înregistra temperaturi maxime între 15 şi 26 de grade Celsius şi minime între -5 grade Celsius în estul Transilvaniei şi 10 grade Celsius pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Cum va fi vremea de Paște și de Florii. ANM a publicat prognoza meteo până pe 5 mai 2020

De asemenea, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în centrul şi în estul României în a doua parte a zilei, când în Moldova, pe alocuri, va ploua slab.

În plus, vântul va sufla slab şi moderat, va avea intensificãri în est, centru, nord-vest şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Cele mai mari viteze se vor înregistra în Moldova şi pe crestele munţilor, cu rafale cuprinse în general între 45 şi 60 de kilometri la oră.

Recomandari