Căutare Live

Cum va fi vremea de Paște și de Florii. ANM a publicat prognoza meteo până pe 5 mai 2020

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, vom avea vreme caldă și însorită de Florii, când temperaturile maxime vor fi în jur de 20 grade Celsius. Și de Paștele ortodox, sărbătorit pe 19 aprilie, va fi cald, cu 17 grade în termometre. 

Cum va fi vremea de Paște

Vremea va fi mai caldă decât de obicei în această perioadă, în următoarele două săptămâni, cu temperaturi maxime de 20 de grade Celsius. Sunt posibile câteva ploi, în jurul datelor de 15, 26 și 29 aprilie. Începutul lunii mai se anunță cu valori peste 20 de grade Celsius.

Când vom avea voie să ieșim din case. Doctor Adrian Marinescu: ”După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile vor începe să se așeze, vom învăța să conviețuim cu virusul!”

Vremea de Florii, în săptămâna 6-12 aprilie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea de Paște, în săptămâna 13-19 aprilie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

A început vacanța de Paște. Părinţii își vor putea lua zile libere și în această perioadă pentru a sta cu copiii

Vremea de Paște, în săptămâna 20-26 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile estice, dar și a unui ușor deficit în cele nordice.

Vremea în săptămâna 27 aprilie-5 mai

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice, sudice și vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Avertizare de maximă importanță de la meteorologi. Fenomene meteo periculoase, pe toată durata zilei. Care sunt zonele v... Intrăm direct în vară! Vremea se încălzește foarte tare în următoarele zile, în toată țara. ANM anunță temperaturi de pe...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x