Antena Căutare

COD PORTOCALIU de ninsori in sudul Romaniei!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de "Cod porticaliu de ninsori abundente" pentru tot sudul tarii, pentru duminica si luni. De asemenea, alte zone se vor afla sub "Cod galben de ninsori abundente", de duminica pana marti.

Inzonele sub "Cod portocaliu", in intervalul mentionat, va ninge abundent in partea de sud-vest a tarii, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 30 cm.

UPDATE 15.30: Inca opt decese, din cauza frigului si a zapazii

UPDATE 16.20: Ungureanu: E inadmisibil ca militarii sa desfunde drumurile si localnicii sa stea la caldura

Iar in regiunile vizate de "Codul galben", in intervalul mentionat, va ninge in toate judetele din Muntenia, precum si in judetele Galati, Vrancea, Covasna, Timis si Hunedoara, dar si in zona de munte a judetelor Brasov si Sibiu. Stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 40 - 50 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

Vreme extrema: Dunarea a inghetat complet in Bulgaria

De asemenea, ANM anunta ca In regiunile sudice, ninsori si unele intensificari ale vantului vor fi si in cursul zilei de sambata, 11 februarie, precum si in prima parte a zilei de duminica, 12 februarie, insa intensitatea acestora va fi redusa.

IGSU: Peste 70.000 de sinistrati, A2 si 14 drumuri inchise

Inca opt decese, din cauza frigului si a zapazii... UPDATE! Peste 70.000 de sinistrati, A2 si 5 drumuri inchise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x